lördag 28 juli 2012

Nytt!

Japp snart drar hösten igång känns de som. Eller ja lite sommar är de kvar men jobb drar igång på måndag igen. Om en och en halvtimme är vi hemma. Längtar hem men inte till jobbet. Innan jobb ska vi packa tur och städa husbilen. Ikväll blir de grill hos älskade mamma å pappa med :D

Efter en vecka utan gymmet ska de bli fantastiskt att få åka dit på måndag morgon innan jobbet. Har ett av sommarpassen kvar att göra idag eller imorgon med. Gött!!

Sen måste de bli en massa hoj körande nu inför mc körkortets slutspurt. Hoppas att de ska bli klart denna säsong! Sen ska vi ju på bröllop nästan helg och även Mamma boot Camp utbildningen är nu i augusti. OCH de bästa av allt är att i september blir de ju Grekland med bad å mys en hel vecka! <3

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 25 juli 2012

Lappland

Vi är nu ute med husbilen uppåt landet. Vi har stannat på många fantastiska ställen redan. Vi har vart på sollerön i Siljan, Frösö utanför Östersund och Storuman i Lappland. Så underbara platser!! Jag måste få säga att Sverige är ett underbart vackert land. Har aldrig vart här uppe å de ska man helt klart ha gjort! Skulle vilja åka till Kiruna å riksgränsen med men tiden räcker inte till. Många timmar i husbilen blir de å vi försöker roa mila så gått de går.

Träningen har allt hunnits med den med. Kör ett sommarpass från Olga och de funkar fint. En del promenader Blir de allt med.

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 19 juli 2012

Kost tillskott?

Ska man ta det eller inte är frågan? Jag tar omega 3 och probiotika för magen varje dag. Jag vet att industrin för omega 3 är ful och smutsig men har ändå avvägt att jag vill ta det. Jag tror på dess effekt både hälsomässigt och viktmässigt. Probiotikan har lett till att jag inte haft magkatarr på flera månader. Skönt att slippa det! Sen använder jag en del proteinpulver. Inte så mycket som innan men jag använder det. Använder nu mest holistic som är fritt från sötningsmedel och en massa skit. Hur gör ni? Använder ni kost tillskott?

Ett mag- och benpass är precis avklarat. Härligt! Så nu ska resten av dagen spenderas med ett gäng av de fina vännerna! <3

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 18 juli 2012

Mila 2 år!!

Kl 14:59 för exakt två år sen kom du till mig! Jag ÄLSKAR dig Mila och det finns inget som betyder mer än du. Så mycket kärlek du fått mig att inse att det finns. Du är mitt ALLT. Kan inte med ord beskriva vad jag känner för dig mitt lilla bus troll. Att komma hem och sätta nyckeln i dörren med ett leende på läpparna då jag kommer att tänka på att jag snart får se din härliga uppenbarelse i hallen som säger "Hej mamma" med ett stort leende. Min förlossningsberättelse har ni här =D Skulle göra om den resan en miljon gånger till för dig Mila!!





måndag 16 juli 2012

Lite senare...

Men nu tittar vi på Grattis Viktoria :D SvT play rock!!

En härlig promenad är avklarad nu med. Sen har vi badat, inne e klart, ihop. Mys dag <3 snart till svärmor på middag med!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Hemma träning!


Idag hinner jag inte med att ta mig till gymmet då Kalle jobbade tidigt, kidzroom ej är öppet på sommaren och vi är bort bjudna till svärmor ikväll. Vad gör man då? Struntar i träningen? Nä knappast va! Jag körde på hemma. Fick byta latsdrag till chins annars funkade alla övningar lika bra att göra hemma. Shit så svårt det är med chins! Jag klarar ingen fullt ut. Nu ska ja väl erkänna att det är första gången jag kör det MEN ändå. Så svårt!! Testade att göra negativa chins. Hoppade upp och segade ner. Jag måste öva på detta helt klart. Vill klara av det =D Lär ta tid men detta kanske ska finnas med i mina nya mål till hösten? Jag köpte chinsstången för flera månader sedan så det var väl verkligen på tiden att jag fick upp ögonen för den igen. Mila hejade på bra idag. Skönt att jag har mitt hemmagym och kan köra minst lika bra där.

Nu ska jag å Mila strax ta en promenad. Annars blir det lugnt idag. Har ganska mycket inbokat denna vecka med så det är bästa att ta tillvara på slapp dagarna. Nästa vecka ska vi åka ut med husbil. Ska bli så skoj!!

lördag 14 juli 2012

Städdag...


Borde de bli här men så trist. 2 1/2 vecka sen vi röjde här. Ni som känner mig vet att jag är pedant ut i fingerspetsarna så att de gått så långt tid utan städ här är bra för att vara mig. Jag jobbar på att kunna stå ut med skit i hörnen. Men nu börjar de nog bli dags iallafall.
Senare idag ska vi åka till mösseberg djurpark. Vi har försökt att åka till skara sommarland hela veckan, syster Me familj är här, men vädret suger. Kallt och regn. Inte riktigt värt att lägga massa pengar på det då. Så idag blir de mösseberg istället. Funkar bra de med! Igår var vi på Stellas lekland å Mila satt bara i loket typ haha. Kunde lika gärna stå på Coop då :P
Tränings veckan som gått blev precis som planerat! 4 st härliga pass på gymmet och ett hemma. Några promenader och lite rull på foam roller. Känner mig riktigt taggad i min träning just nu! Maten flyter på trots semestertider. Jag har balans på allt :D skönt! Nu kaffe och sen kanske lite städ?! Eller ja kanske nöjer mig med kaffet :P
Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 12 juli 2012

Bus och stoj och lite allvar med

Full rulle på semestern. Dagarna bara svischar förbi. Har redan börjat få jobb ångest, trots att jag är ledig i 2 1/2 vecka till...jobbar på att INTE tänka så men det är svårt. Finns alltid saker att jobba på.

Har startat nästan varje morgon på gymmet. Skönt att träna innan dagen drar igång. Idag körde jag ben och mag pass. Kunde lägga på i nästan alla övningar!! =D SÅ kul att vara på gymmet!! Omväxling förnöjer. Jag älskar att träna hemma och lär göra det igen men just nu var det kul med lite nytt. Spännande att se hur jag får ihop livspusslet sen när jobbet börjar igen. Men det ska bara gå helt enkelt!!

 Vi har busat en massa med Mila. Igår var vi på lekplatsen länge och bara stoja runt =D Min älskling!! Sen igår lyckades vi med att ta ett passfoto på hjärtat med. Hon total vägrade härom dagen så vi var rädda att de inte skulle gå och att vår resa till Grekland därmed skulle bli inställd. Annars är kusinerna här på besök nu så idag blir det 2 års kalas för hjärtat. Fyller inte förrän nästa vecka men vi äter tårta redan idag!!

Emellan allt bus fixar vi och donar en del här hemma med. Rensade den förbannade häcken igår. HATAR trädgårdsarbete men det gick lite lättare med ljudbok i öronen. Nä nu lunch innan fix inför kalaset!

måndag 9 juli 2012

Storytel

Jag är en buzzador (jag får ta del och testa en massa spännande produkter) och är just nu med i en kampanj för Storytel. Jag som buzzador kan nu ge er alla möjligheten att få prov lyssna på en bok på Storytel. Ni binder er inte till något. Jag är toppen nöjd då jag älskar att lyssna på böcker när jag tar mina powerwalks. Skriv gärna här om ni vill ha en inbjudan till detta erbjudandet och skriv er mail så får ni den på den. Skönt att kunna greja samtidigt som man "hinner" läsa mer =D

lördag 7 juli 2012

Musik

Har alltid vart en stor del av mitt liv. Jag ÄLSKAR att lyssna på musik, spela musik och göra allt som har med musik att göra. Tyvärr sen Mila kom har jag lyssnat mindre och mindre på musik. Likaså tog ju körsbärsfettera ett break. Men nu så händer grejer. Vi ska repa lite igen. Alla vill/kan inte vara med men spela musik ska vi övriga :D härligt! Jag vill bara åtminstone få repa en gång i månaden. Kanske spela ute en gång i halvåret. Ja vi får se men spela i band igen det ska ja.

Övrigt har jag börjat lyssna på Melissa Horn och jag bara älskar det!! Så SKÖN musik. Underbart när man verkligen känner med musiken eller den ger en gåshud. Lyckan blir då total!

Published with Blogger-droid v2.0.6

fredag 6 juli 2012

promenadutfall

Med 8 kgs hantlar i händerna är en av övningar jag körde på gymmet imorse. Tungt pass för benen idag! Härligt! Bara ett pass kvar denna veckan och detr ett 30 min cardio/mag pass. Körs imorgon men det kan ja köra hemma så de gör ja :D

Ni kaffe å slapp innan vi ska till goda vänner å grilla <3 Lovely day!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 5 juli 2012

Har inte tid...

Att blogga en massa. Haha trots semester går det i ett. Har idag hunnit träna, städa huset, tvätta, köra hojlektion och grillat burgare. Fullt upp kan man säga! Jag kan nu meddela att jag bokat tid för uppskrivningen. Hoppas på att ha mc kortet i september. Jag ska nu öva massa teori och köra låg samt hög fartsbanan inför uppkörningen. Bara att öva . Därav dåligt med tid för annat :D

Förresten är giraffer dö snygga!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 3 juli 2012

En himla massa djur

I vårt uterum. Älskar verkligen vårt stora fina uterum MEN så mycket äckliga djur det drar till sig. Eller rättare sagt insekter, massvis med flugor och annat äckligt. Det är nog annars det rum vi använder mest i huset på sommaren. Sen imorgon ska vi åka till Borås Djurpark med Mila så så blir det större djur att titta på =D Mam T följer med så jag och maken tar hojarna ner så åker Mila och farmor bil. Sen blir det mys hela dagen. Matsäcken ska fixas innan jag sänggående ikväll!

Gymmet har jag kommit igång med nu också. Så kul med lite nytt! Jag har gymmat två morgnar nu. Imorgon kör jag magpass hemma och sen till gymmet torsdag och fredag igen. Härligt att äntligen prova på att styrketräna på gym. Har ju aldrig gjort de innan utan bara gått på en massa pass. Nu ska här byggas muskler!! Äta 500 kcal mer per dag med. Mycket mat nu haha. Men jag älskar att äta så det ska funka! Nästan ingen cardio just nu heller. Det blir en större utmaning att låta bli dock...

Risk 2:an för mc kortet är bokad nu med!! Yes innan sommaren är slut ska jag ha mitt kort hoppas jag!!

söndag 1 juli 2012

I lugn och ro

Fick jag inta min frukost idag. Mila trassla redan vid 5:30 imorse å Kalle tog henne då jag var totalt död. De sover ni istället. Så då passar jag på att äta frukost, dricka kaffe och läsa i Ozzy boken :D bra start på dagen!!

Published with Blogger-droid v2.0.6