torsdag 30 augusti 2012

Blir lite

Att ta med sig på en arbetsdag. Mellanmål, kläder och handduk och idag ett paraply då de ska regna. Jag är på väg till gymmet för att köra skiten ur mage och ben. Givetvis blir de plankor :D Helt enligt Olgas föreskrifter. Har sedan utbildningen för mamma Boot Camp blivit ännu mer fokuserad på hur viktigt det är med en stark bål. Tänker på det i alla övningar.

Skulle köra hoj igår vilket vi gjorde. Blev inte riktigt som vi tänkt oss dock. Körde låg farts banorna, vilket jag gjorde prickfritt på första försöket igår :D, sen skulle vi köra hög farten men där var en massa människor. Visade sig att min trafiklärare skulle köra en kille då han fyllde år. Vill tilläggas att de inte är någon vanlig körning vi pratar utan trafikläraren har pysslat med stunt trick på hojar. Så den stackarn som fyllde år fick en häftig upplevelse både liggande, sittande och med trafikläraren på styret. Detta utfördes i en väldig fart och mesta delen på ett däck. Var riktigt coolt att se! Så nu Magnus vet ja vem ja ska vända mig till om ja vill köra trix på hoj :P Men nej ja hade inte ens vågat åka med tror ja haha. Nu lyssna på ljudbok och njuta av bussturen till gymmet! Och ikväll ska de köras hög farts bana!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 29 augusti 2012

yes!!

Nu är de bara uppkörning kvar :D Fick beröm för mitt resultat oxå!! 61 av 65 möjliga!!
Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 28 augusti 2012

Mörkt rum å frusna händer

Blir tokig på hur svårt de är att lägga Mila sen vi fick ta bort sidan på spjälsängen. Det gjorde vi ju ibörjan av sommaren då hon börja klättra över den och i ca 6 veckor testade vi att vara utanför och bara lägga tillbaka henne i sängen. Detta funkade inte utan Mila blev bara mer stressad. Då börja vi sitta bredvid henne och de blev bättre i ca 2 veckor men nu tar de skita lång tid igen! Upp till 2 h innan hon somnar om man har otur. Så vi har inga kvällar just nu utan vi sitter i ett mörkt rum... Hoppas detta vänder snart för jag blir smått tokig!

Annars är det hoj åkning som gäller nu. Kör så fort de går. Börjar bli kallt på kvällarna nu. Frös bra om händerna igår kväll. Pluggar inför teoriprovet med. Ska bli så skönt när detta är över!! Snart så... Mamma Boot Camp får jag dra igång till våren. Tiden finns inte nu. Men jag har många idéer och det ska bli sjukt kul :D längtar tills det är igång och jag får jobba lite grann med det jag älskar mest!

Träningen flyter på men inte så mycket mer just nu. Jag tränar men känner inte ett fullt fokus just nu. Kosten sköts och passen görs men inte så mycket mer! Men når jag kommer hem från Grekland blir de nytt upplägg och då ska de banne mig hård tränas :D Jag är så nöjd med mitt liv och vad min träning ger mig! Trots en stressig period prioriterar jag in träningen! <3

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 21 augusti 2012

Risk 2:an avklarad!!

Idag har varit en hel snurrig dag för mig men det viktigaste var att jag klarade av Risk 2:an på Mc på Kinnekulle ring. Den gick bra och är nu avklarad. Körkortet närmar sig med stormsteg.
Kinnekulle ring

måndag 20 augusti 2012

Monday morning

Ny vecka nya tag. Kl ringde 05:15 imorse å sen drack jag en proteindrink och körde igång passet. Hemma blev de idag. Har fått kasta om dagarna i min planering lite för att få ut mest av passen. Jag har nu lämnat Mila på dagis och ska ta bussen till jobbet. Mellanmål å lunch är med packade! Blir nog en bra dag trots tusen andra saker i huvudet. Nöjd med att ha tränat i alla fall :D ikväll mc åkning och imorgon halvdag på jobb för att sen köra risk 2:an på Kinnekulle ring!

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 18 augusti 2012

Mamma Boot Camp!!

En lång men så givande dag!! Jag älskar detta konceptet och kan inte vänta på att få dra igång det :D Ett plus var ju givetvis med att få träffa Olga in real life!! Nu alla mammor i Skövde kör vi!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

fredag 17 augusti 2012

Stockholm here i come!!


Sitter i bilen på väg till Stockholm. Mys hemma hos syster me familj å sen blir de den stora dagen imorgon!! Utbildning för Olga :D Ska bli SÅ skoj och jag är tok laddad trots en stressig vecka som gått i ett. Jobbar på att ta vara på de små stunderna när dagarna går i ett. Kommer lugna sig så snart mc kortet är avklarat och nu är de ju max till oktober. Kommer nog bli uppkörning innan dess. Och innan de ska vi ju ha en lugn vecka i Grekland med <3 så jag ska nog allt orka med lite stress nu. Om jag är dålig på att höra av mig just nu så älskar ja er alla vänner ändå!! Stämplar ut ett tag men är tillbaka i oktober, ja lovar :D Nu ska jag NJUTA av min familj och en spännande helg!!
Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 16 augusti 2012

Mycket slit!

Just nu rullar allt på 120. Mc körkortet är på slut spurten å jobbet är fullt upp på. Har kör mc måndag och tisdag efter jobbet. Igår va vi hemma och Kalle klippte gräset medans jag dammsög av de värsta hemma. Sen lagade ja å Mila mat. Hon är min lilla hjälpreda just nu :D Hann allt mysa massor med. Ikväll blir de fika på dagis innan vi ska ut med hojarna igen. Jag har denna vecka verkligen börjat få låg farts banorna på plats. Härligt att allt slit ger resultat. Är i ärlighetens namn nervös som skam inför mc kortet men de ska man väl vara.
Imorgon är de körlektion och sen ska vi åka till Stockholm. På lördag är äntligen dagen kommen med MBC utbildningen!! :D Ska bli så kul!! Även om de är massor att göra just nu så älskar jag mitt liv. All tid är så värdefull.
Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 9 augusti 2012

Morgon har guld i mun!!

Jag ÄLSKAR morgonen. Få tassa upp i ett helt tyst hus. Äta lite kvarg med nötter  och grönt äpple. Dricka en kopp kaffe. Sen gå ner och ta bussen till gymmet :D Jag ÄLSKAR känslan av att ha en helt ny dag för fötterna. Kanske ett tecken på att man är ganska lycklig?!

Lillstrumpan har fått ett myggbett under ögat och de svullna rejält. Min älskade unge!! <3

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 8 augusti 2012

Att planera om...

Jag är en person som inte gillar när de inte blir som jag tänkt mig. Hade ställt om klockan igår imorse till tjugo över sex och glömde att ställa om den igår till tjugo över fem så ja försov mig med en timme idag. Detta lika med ingen träning. Så nu får jag ta tillfället i akt och öva på att planera om. Torsdag, fredag och lördag blir de gymmet. Hade tänkt att uppväga försovningen med en powerwalk på lunchen men inte då! Spöregn ute så vi får se om jag hinner med de ikväll. Onsdag är nämligen vår fixar dag hemma, städa och tvätta. Jaja bara att åka med i vardagen :D Nu mer jobb innan ja tar mitt pick och pack och drar hem!

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 7 augusti 2012

innan regnet...

Hann ja med en powerwalk idag :D nu är mamma boot Camp utbildningen betald med!! Längtar så!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 6 augusti 2012

Bröllop å lite glass

Bröllopet i lördags var toppen!! :D reggae inspirerat på logen som SN skrev om det. Det var så fint och verkligen gjort helt efter hur Johan och Helene är :D En del av svenska akademins uppsättning spelade med vilket har helt otippat å helt fantastiskt!! Massa kärlek, skratt och lyckotårar ingick i bröllopet. Tack Johan och Helene för att vi fick dela denna dag med er.

Veckan drog igång med gymmet och bröst och triceps mosades. Jag har gjort ett upplägg själv denna veckan i väntan på nytt från Olga som precis börjat jobba igen. Imorgon blir de 60 min powerwalk på morgonen. Nu film och avokadoglass me mitt stora <3

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 2 augusti 2012

Livet!

Nu är jobb igång för fulla muggar igen. Känns förvånadsvärt okej ;D Har gått i ett sen vi kom hem från husbils semestern. Vänner har träffats och god mat har intagits. Hälsosam god mat! Älskar att vara hemma igen och ha mer valmöjligheter med maten än när vi var ute med husbilen.

Jag har kört igång på gymmet igen och de 5 pass som denna veckan ska bestå av är redan 4 pass avverkade! Har kört 2 pass hemma och 3 pass kommer de bli på gymmet. Funkar toppen att åka in dit på morgonen och tiden räcker till gott och väl! Kalle vill inte ta Mila själv alla morgnar därav har vi bestämt att jag får träna hemma 2 morgnar för att hjälpa till hemma. Denna helgen ska vi på bröllop med så då är det svårt att hinna med gymmet. Funkar bra med hemmaträning med och jag gillar kombinationen som blir. Nu har kallelsen inför mammabootcamp utbildningen äntligen kommit med :D Snart smäller det!!

Published with Blogger-droid v2.0.6