söndag 30 september 2012

Spontana infall

Igår blev jag riktigt sugen på att gå ut?! Har ja inte blivit på säkert ett år så vi tog tillfället i akt och festade till de. Först kalas och sen kräftskiva! Älskade syster med familj va här plus att bror med familj va med också. Inte så ofta vi ses alla så de va toppen!! Sen vidare in till stan och utekvällen blev lyckad!

Idag har vi röjt i trägården. Jag älskar hösten!! Alla fantastiska färger <3 nu längtar ja till imorgon för då ska ja träna! Denna veckans förkylning har gjort att endast ett pass har kunnats genomföras.

fredag 28 september 2012

Testa!

iPhone 5 har äntligen anlänt så nu måste allt testas!!

torsdag 27 september 2012

Mamma Boot Camp

Mamma Boot Camp håller på att planeras för fullt. Våren 2013 har jag tänkt att starta upp det. Tror att maj till september är en bra säsong då vi är ute oavsett väder. Bollar med tiderna nu med. Måste få ihop det med familj och jobb på bästa sätt. Sen är frågan om det ska startas enskild firma eller om det räcker med en hobby verksamhet. Kort ska tas och annons fixas. Klippkort ska ordnas med.  Mycket ska ordnas med men jag är laddad för att ta tag i detta nu! Nu när Mc kortet är klart finns tiden mycket mer än tidigare. Ska bli skoj!!


Tack Olga Rönnberg för att du skapat detta underbara koncept =D

onsdag 26 september 2012

Att öva

På att vara sjuk kan låta konstigt men ser ni jag är sämst på att vara just sjuk! Finns kanske ingen som är bra på det men jag är verkligen kass på de! Kryper i kroppen för jag vill träna! Så jag måste jobba på att acceptera läget. Inte stressas över uteblivna pass utan istället låta kroppen, och huvudet, vila. Dag 2 med ofrivillig vila. Blir nog fler dagar då jag är tok förkyld nu. Nu jobb sen hem och mysa under filt med en stor kopp te för det får man när man är sjuk!!

Published with Blogger-droid v2.0.9

måndag 24 september 2012

Jag kan lita på dig!

Nu kom kassen så nu är jag nöjd. Massa gott att äta till denna veckan med, precis som alltid. Det är inget större problem att jag inte äter allt i kassen för de lilla som inte är okej byter jag bara ut mot okej varor för mig. Kan varmt rekommendera Linas Matkasse!!

Försenat eller har de struntat i sin deal?!

Väntar på Linas matkasse. Vi har denna och är toppen nöjda! Men idag har den inte kommit ännu. Vi brukar få den vid 17 redan men då Mila, akut imorses kändes det som, har vuxit ur sina skor fick vi kasta oss i väg för att inhandla lite nya. Börjar bli kallt med så allväders stövlar it is! MEN vart har kassen blivit av?! De ska ställa den på trappen om ingen är hemma men ingen kasse står det här och ingen leverans har ännu kommit... Hoppas den dyker upp snart för jag är trött med.

Tränade mitt styrkepass hemma imorses och likaså får de bli imorgon då jag måste lämna på dagis. Men de funkar precis lika bra som på gymmet!

torsdag 20 september 2012

Aldrig mer ska jag...

ha en sådan här skylt på mig eller min hoj =D





Jag klarade av uppkörningen under förmiddagen idag. LYCKA! Tänk så jag, kalle med, har slitit för detta men nu så är det avklarat. Jag har konstigt nog känt mig lugn hela dagen. Kunde sova bra i natt och fann ett lugn så snart jag fick köra. Så jag har mer tänkt uppkörningen som en kul kör dag och det funkade på mig. Jag till och med kunder njuta lite av själva körningen under provet =D Nu kan man ju tro att jag ska ut massa idag och köra hoj men nej. Jag ska njuta i soffan ikväll utan att behöva känna att jag borde köra hoj! Skönt! Jag kommer att hinna köra mycket hoj i mitt liv så ingen stress. Men innan soffan kallar ska jag träna, hämta Mila på dagis och handla mat!

tisdag 18 september 2012

Där satt den!!

Jag är tok nöjd över mitt resultat på gymmet! Jag höll mig på banan bokstavligt talat under intervallerna. Sprang i 15,5 km/h men kan absolut höja detta lite till. Ville mest få koll på hur jag skulle komma av och på och de fick ja koll på :D Hang clean funka toppen bra!! Nöta nöta teknik! 25 kgs stång idag.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Mörkret har anlänt!

Japp nu ÄR de höst på riktigt. På väg till gymmet och de är mörkt. Jag gillar hösten å dess lugn efter de mer intensiva somrarna. Ska idag köra styrka och intervaller. Wish Me luck då jag ska köra hang clean och intervaller på löpbandet. Ja lite mer övningar men dessa är helt nya för mig. Hang clean körde ja igår med och oj så skoj de va men så mycket teknik!! Så de är bara att öva och öva! Stora bra speglar på gymmet att kika i :P Intervaller i sig är inte nytt men på löpband. Har fattat de som att ja ska ställa mig på "sidorna" på löpbandet när ja vilar. Bara jag inte ramlar haha tycker de verkar lite trixit att ta sig av och på bandet! Återkommer med rapport hur de har gått :D

Published with Blogger-droid v2.0.9

söndag 16 september 2012

Sunday morning!!

Så skönt det är att sova i sin egna säng eller?! Jag älskar att vara borta hemifrån ibland för när man väl är hemma igen njuter jag av mitt hem, min vardag, mitt liv <3
Igår kördes det mc hela dagen och idag blir det samma. Kommer sen att ta de lugnt måndag för att sedan ha körlektion tisdag och onsdag. Sen får vi se vidare upplägg :P
Kan stolt konstaterar att jag nu är klar med Dbt utbildningen med! Har en del andra jobb funderingar med men de får vi ta efter hand...
Jag tränade onsdag kettlebell, torsdag intervaller och fredag helkropps pass styrka. Tänkte egentligen kört ett till kettlebell pass i helgen men har beslutat mig för att ta vila hela helgen och dra igång på allvar på måndag. Ska allt fundera igenom lite nya mål inför hösten. Återkommer med det! Nu mys innan mer mc åkning!!
Published with Blogger-droid v2.0.9

torsdag 13 september 2012

Både och!

Lägger ut bilder på huset vi bodde i plus stranden på begäran av en vän men också för att jag vill minnas hur fantastiskt det var =D

 Huset vi bodde i
 Solstolar och parasoll (pappas viktigaste på en strand =P)
 Min lilla Swimpy Mila =D

Men nu ska jag allt ta och blicka framåt. Har en massa spännande framför mig. Nu DBT utbildning i Värnamo i 2 dagar. Nästa vecka det sista med Mc kortet, JAG SKA KLARA DET, och sen efter det ska jag ju starta upp mitt företag med Mamma Boot Camp i skövde! Lite kort ska tas och annonsering ska göras.

Hann med ett KB pass igår. Så härligt det är att få ta ut sig riktigt. Älskar det ochh kan inte vara utan det. Tänker ta ett par pass på gymmet på hotellet nu under utbildningen med.

onsdag 12 september 2012

Grekland


 Nu är vi hemma efter en helt fantastisk vecka på Zakhyntos i Grekland. Mila har ätit vattenmelon till alla måltider och simmat i havet flera timmar varje dag. Skatten har verkligen haft en toppen semester!! Vi med!! Vi har firat pappas 60 års dag med en toppen fin middag på en av de två tavernorna som fanns intill vårt boende. Vi bodde lite off och vissa dagar har vi haft den lilla stranden för oss själva =D Precis som jag vill ha det!! Och alla greker är så trevliga och vänliga. De har verkligen brytt sig om Milas välmående. Vi har sett havssköldpaddor med. Men nu ska jag njuta av att kunna träna och äta normalt igen. Veckan har inneburit total vila, vilket behövdes men nu är jag redo för att träna igen. Sista rycket med MC körkortet nu med, sen hinner jag träffa er alla underbara vänner jag har igen!! <3 nbsp="nbsp" p="p">





tisdag 4 september 2012

Minus en dag!

Japp 11 h försening med en 2 åring på Landvetter kan ni ju testa om ni vill ha lite utmaning :P jaja bara att tänka på vad som komma skall!!

Published with Blogger-droid v2.0.9