söndag 25 november 2012

Helgen!!

Har vart fylld av massa mys och härligt umgänge! Vänner från Värmland kom hit och vi har ätit gott och umgåtts. I lördags var vi på Stellas lekland. Mila ser verkligen upp till deras dotter på 7 år. I januari ska vi åka till dom. Skoj!! :D Annars avrundades helgen med rep med tjejerna. Så kul att vara igång och ny låt repades i dag!! Kvällen har spenderats med ett tränings pass i lugnt tempo då lite snor hänger kvar.

Planeringen för veckan blir samma som förra och nu ska väl de bli av!! :D nu dusch och hopp i säng så den nya veckan kan dra igång!

torsdag 22 november 2012

Nu händer det grejor!!

Första dagen jag känner att de äntligen vänder. Ja känner mig bättre idag än igår!! Jippi!! Inte fullt bra men bättre. Jag ska vila idag med men imorgon ska jag mjukstarta med ett litet pass. Sen får jag köra på morgnarna i helgen för att få in lite mer träning denna vecka.

Annars ska eftermiddagen spenderas med möte som slutar kl 16:00 och då tar jag helg! Härligt att hänga med Mila i tre dagar! Plus att vi får mysigt besök av fina vänner från Värmland <3

onsdag 21 november 2012

Total förändring

Japp hade gjort en bra veckoplanering tyckte jag men det blev visst inget. Jag snorar som skam! Riktigt tråkigt! Till helgen får vi gäster med så då är de svårt att komma iväg. Eller kanske jag kan smita på morgon träning? :) Vi får se! Jag blir hur som tokig på att inte få träna. Jag vill ju inte vara still. Det är inte min starka sida. Jag känner mig plufsig och svag. Ingen känsla jag gillar!

Mina bästa vänner idag!

måndag 19 november 2012

Jaha!!

Ingen träning av något slag blev de idag. Tänkte först att jag kunde gå en promenad eller köra yoga men min hals och kropp säger nej... Blir total vila men en stor kopp grönt te. Laddat med en massa grönt te på jobbet med idag. Jag vill träna ju!! Sköta kosten gör ja ändå. Inga utsvävningar här inte!

Fatta beslut...

Är inte min starka sida när de kommer till att träna eller inte. Jag känner av lite lite grann i min hals och ska ja då ställa in kvällen träning? Eller inbillar jag mig de jag känner! Haha dagen får gå så får jag känna på det. Attans att behöva bokat av igen, detta hände ju förra veckan med! Fun? Not!!

söndag 18 november 2012

Veckans träning

Här kommer veckan plan.
Måndag: LR Hiit på kvällen.
Tisdag: Ben, axlar och bröst.
Onsdag: powerwalk och yoga.
Torsdag: LR Hiit på kvällen.
Fredag: Rygg, biceps och triceps.
Helgen vila.

Jag kommer säkert justera efterhand då livet allt ändrar på saker men detta är planen!!

Dop och tjejkväll. Hej vad de går!!

Har vart på dop igår på dagen. Spännande då vi var på ett grekisk-ortodoxt dop. Massa andra ritualer och det tog lite längre tid än ett vanligt. Rökelser och hokus pokus men jag gilla det!! Efter vart det stor fest med massa mat och dryck. Trevligt sällskap var det gott om med! Tack finaste vänner för att vi fick vara med på er stora dag!

Efter detta kalas bar det iväg på tjejkväll för mig. Vi drack drinkar och åt snacks och bara tjata skit. Lovely! Precis vad jag behöver då och då. Kom även ut på krogen en sväng och det var riktigt kul! Mår oförskämt bra idag med. Men vilodag står på schemat . Imorgon drar de nya upplägget igång! Jippi!

fredag 16 november 2012

Mesquite pulver vad är det?

Här kommer en länk för er som är intresserade av vad Mesquite pulver är. Det är har en smak av kola och sött och är riktigt gott att blanda i allt möjligt!

Dagen startades med ett gympass. Sista gången upplägget från Olga kördes nu. Både sorgligt och skönt. Känner att det är dags att stå på egna ben ett tag helt klart. Jag har massa tankar och ideer. På schemat idag var det Pull ups som övades bland annat. Så svårt det är!! Jag vill klara av att göra chins men vägen dit känns lång. Öva, öva och öva. I know!! Jag kör dessa i smith maskinen. Då kan jag ställa stången lagom högt så jag kan hoppa upp och hålla emot på vägen ner. Tungt är det och massa teknik ligger bakom att lyckas med en chin har jag förstått. Bara att öva vidare. Passet avslutades med ett intervall pass på cykel. Pulsen rusade iväg till 175. Sjukt jobbigt precis som det ska vara. Musiken spelar in för hur mycket jag orkar helt klart. Jag lyssnar ofta på Raised Fist när jag kör just intervaller. Blir bra tryck i benen då =D

torsdag 15 november 2012

Ändrade planer

Har känt av lite huvudvärk idag och innan jag vet vart det landar ska jag inte träna hårt. Jag har ju tränat 3 dagar på raken så jag kör lite yoga ikväll istället! Minst lika viktigt! Sen kan ja ta ut mig på gymmet imorgon bitti istället :D

Nu så

Börjar det nya upplägget ta form! Ja kommer att dela in kroppen i två olika pass. Det ena ben, axlar och bröst. Det andra i rygg, triceps och biceps. Ja kommer att köra supersets. Övningarna finns men kanske justeras efterhand ifall jag tränar hemma eller på gymmet! Med detta upplägget kan jag träna LR Hiit oxå. Toppen!!

Grötplättar

Blåste liv i ett gammalt recept ja åt jämt ett tag till frukost: grötplättar!! Jag gör havregrynsgröt på 1 dl havregryn i micron. Blanda sen i 2 tsk fiberhusk och ett ägg. Stek dem på ganska hög värme på, för mig blir det tre stycken "plättar". Serverade detta med kokosgrädde (de hårda på kokosmjölken som jag vispat upp lite grann) blandat med mesquite pulver och varma hallon!! Mums säger ja bara :D

onsdag 14 november 2012

Nytt upplägg!!

Just nu funderar jag på hur jag ska lägga upp min träning kommande period. Jag kommer ju att avsluta med Olga den 29 november. Jag tycker denna tid med henne varit givande och spännande men nu är det dags att stå på egna ben. Jag funderar på vad jag har för mål just nu i mitt liv. Detta styr ju vilket upplägg jag ska ha. Det enda jag vet just nu är att jag vill köra LR Hiit på gymmet minst ett pass i veckan. Detta var så kul!! Sen är det styrketräning som gäller givetvis. Frågan är bara vilken uppdelning jag ska köra och vilka övningar... Hm jag får fundera lite till och återkommer om detta!

Blir hemma imorgon med så med andra ord har jag varit hemma en hel vecka då. Inte alls skoj! Börjar bli långtråkigt!! Men jag får se fram emot LR Hiit passet jag ska gå på imorgon!! Bara jag kommer med nu då för jag är reserv 1 i kön. Så snälla nån bli sjuk nu eller få förhinder så lilla jag har det att glädjas åt imorgon. Nu ska jag slänga mig i soffan med sen STOR kopp grönt te medans maken lägger Mila. Now it´s my time alone!!

Responsen!

Var väl så där på föregående inlägg!! Tack Anna för ditt svar :D Jag är dålig själv på att kommentera på bloggar så det kanske e synden som straffar sig självt. Jag ser ju att de är hyfsat många som är ute på bloggen i alla fall! Jag får se hur jag gör med bloggen! Kanske ska försöka skjuta liv i den i stället!

Tredje dagen med vab. Mila var feberfri hela dagen igår fram till läggningen. Då visade tempen på 37.9. Mila är känslig så snart tempen ligger över 37.5 så ja de e bara att vara hemma. Idag ska vi roa oss med att träna, städa lite och se på när fönsterputsarna kommer kl 12 och putsar våra fönster. Blir nog en bra dag trots allt! Återkommer under dagen med lite funderingar inför att jag slutar med Olga snart! Nu frukost med havregrynsgröt, bär, lättmjölk, 2 ägg och kaffe. Och lite omega3, probiotika och D-vitamin glider nog ner med!

måndag 12 november 2012

Vara eller icke vara?

Jag har börjat fundera på varför jag bloggar? För vem gör jag det? Jag har inget bra svar och har funderingar på att lägga ner den samtidigt som det är kul att titta tillbaka i den då och då. Vilka är ni som läser och vad vill ni att jag ska skriva om OM jag nu ska blogga?

söndag 11 november 2012

Att vara still

Är INTE min starka sida. Känner mig hängig och huvudet värker. Mila snorar så oddsen för att få förkylning är hög här hemma. Hatar att vara sjuk! Att avboka passet idag satt långt inne men jag vet ju att träna vid sjuka är inte att rekomendera men så tråkigt det är att vara still. Om jag vilar hårt idag kanske skiten är ur kroppen imorgon?! Echinagard och vila för hela slanten idag!!

Farsdag!!

Idag ska vi fira alla pappor!! Inställt pass på gymmet då ja tror en förkylning e på g...

onsdag 7 november 2012

Aj!

Så här kan de gå när man ramlar i trappen!!

LR Hiit

Ja så heter de nya crossfit inspirerade passet på gymmet. Så kul det var!! Fick blodsmak i munnen! Love it! Passet var uppbyggt på 5 stationer med bland annat rodd, knäböj och push press. Man körde 3 min på varje station och hela härligheten avslutades med armhävningar varvat med knäböj i 2 min. Bra musik var de med med danko Jones och motorhead för att nämna några! Absolut att de kommer bli fler pass av denna sort! Jag är inget stort fan av olika pass men ett sånt här upplägg gillar jag. Gillar allt som ger resultat :D

söndag 4 november 2012

Kidzroom

Mila var med på kidzroom på gymmet igår. Hon fick helt klart godkänt och rymde bara en gång. Min tanke är att hon nu ska börja vara där nån gång i veckan. Hon verka tycka att de var riktigt skoj! Bra! Det var riktigt mysigt att hela familjen kunde åka till gymmet tillsammans igår.

Eftermiddagen slutade dock sämre. Jag ramlade i trappen. Hade Mila i famnen med. Mila klarade sig utan skador men jag har smällt i vänster höft rejält. Smärtlindring intogs igår för att överleva. Natten har varit jobbig då ja givetvis smällt i den sidan ja brukar sova på. Idag är de blått och svullet. Så nu får vi se hur de går med träningen kommande veckan... Klumpiga lilla jag!!

fredag 2 november 2012

Mina vackra!

I motgångar försöker jag tänka på sånt jag har, dessa två är de vackraste jag har! Inget får mig att känna mig så hel och total som dom <3 veckan har vart lite uppåner med en massa saker så träningen är omplanerad gånger flera men idag blir det ett pass!! Ibland kommer livet emellan!!