fredag 28 augusti 2009

Texas Terri Bomb!

Idag ska vi spela förband till Texas Terri Bomb i borås på trägårn! Det värsta i allt detta är att jag fortfarande inte e fullt frisk. Vi kan ju inte gärna ställa in nu....Igår på morgonen var jag så lycklig då jag mådde bra sen vid 14 tiden började diarren igen :( Nu känner ja mig bättre, bara lite matt men vem fan vågar lita på de än. Jaja ja får hur som fixa spelningen ikväll! Det är ett måste ja inte kan påverka!

onsdag 26 augusti 2009

Sjukling...

Fick åka hem från jobbet idag då ja har ont i magen å mår illa. Inte hela tiden utan mer i intervaller. Fan va tråkigt att vara hemma å ja måste va frisk till på fredag å lördag då vi ska spela i helgen ju....

måndag 17 augusti 2009

Nu va de gjort!

Jaha då var man utan träningskort för typ första gången i ens liv. Har gjort detta beslut då ja verkligen inte hinner me det i röran me skola, jobb å band. Får ta upp det när ja e färdig me skolan om 1 år. Sved lite men nu slipper ja få dåligt samvete när ja inte hinner, vilket ja verkligen inte gör. Snart e ja ju husägare oxå :)

fredag 14 augusti 2009

Jaha

Vet fan inte vad ja ska säga, vissa människor är trögare än andra helt enkelt...

onsdag 12 augusti 2009

Onsdag

Nu e de inte långt kvar tills det äntligen börjar lugna ner sig på jobbet. Om ca 2 veckor har de andra avdelningarna äntligen öppnat igen. Ska bli skönt om det kan återgå till normala arbetspass igen. Däremot kär skolan igång nästa tisdag vilket ja känner är sjukt jobbigt...har ingen motivation å orken finns inte riktigt efter denna sommar. Fick höra idag med att vissa som läst på halvfart varit tvungna att ta semester för att få gå på sin praktik...min chef har inte sagt nåt om det men om det stämmer skiter ja i praktiken å utblidningen. Va fan dom går ut med att man får utblidningen betald å lalala men i verkligheten e det inte riktigt så fint. Läsa 50 % å endast va ledig en dag i veckan från jobbet e tungt. Böckerna tillhör avdelningen å ja va ska man säga de går ut med falsk info... Chefen e dock på semester ett tag till så ja får fråga henne om praktiken när hon e tillbaka.

Annars har jag mest varit fundersam idag. Vissa man tror e en vänner visar sig kanske inte riktigt att vara det. Ligger inte en vänskap på två personer? Ska inte båda höra av sig å vilja ses? Visa att man tycker om varandra? Konstigt hur vissa saker kan svänga. Trist att det blir så i livet men ja antar att det är livets gång. Trodde nog bara inte det i det här fallet. Men de kanske vänder om ett tag va vet jag. Hur som så älskar jag er alla som ÄR mina VÄNNER =) Ni vet vilka ni e!

onsdag 5 augusti 2009

Dexter!


Så sjukt bra serie! Tyckte först att nja den va väl sådär men efter 4 avsnitt in i första säsongen vände hela serien! Så underbart bra beskriver de Dexter å att han inte känner något. Man sitter bara å hoppas på att han ska få känna lite... å när han mördar tycker man att det är okej?! Hur fan går de till :P Så nu har vi klämt säsong 1 och 2, bara 3:an kvar å den ska verkligen njutas av!

Känns konstigt att Hanna å ja jobbar olika hela veckan...blir tomt å en liten saknad.

tisdag 4 augusti 2009

Lust...

Ja vet inte riktigt vad ja är upplagd för idag. Haft en sjuk dag på jobbet me mängder att göra. Känner för att hitta på nåt men ändå inte...haha jobbigt när de e så.

Har fått korten från bröllopet framkallade nu så de e en sak vi ska greja me idag. Känner mig rätt tom i huvudet just nu. Nä lite kaffe blir de nu!

måndag 3 augusti 2009

Emmaboda!

Ja jösses en sån rolig spelning de va! Tack alla som kom! Det är ni som gör det möjlig för oss att få spela =) Å vi ÄLSKAR det!!!