onsdag 29 april 2009

Vitsippor!

Varje år när dessa underbara ting kommer upp ur jorden blir jag lite sentimental. Sista våren då mormor levde var målet att hon skulle se vitsipporna, eller ja hon ville det. Hon hann de och varje år nu så kan ja inte annat än att le och tänka på henne när de kommer. Många år har gått sedan dess, tiden går fort trots att när man är mitt i de så tror man inte det.... Mormor du lever vidare här genom oss!

söndag 26 april 2009

Söndag

Idag har jag hunnit med en massa. Jag har bakat bröd, spelat en massa gitarr och pluggat. Nu sitter jag här och känner mig ganska nöjd med tillvaron =)

Igår var jag o mamma o shoppade i Göteborg. Var riktigt mysigt. Nu har jag köpt alla kläder till bröllopet. Var inne i en riktig underklädes butik och handlade korsett, trosa och stay ups. Kommer att bli riktigt snygg till bröllopet. Var en skoj upplevelse att få så mycket hjälp och tips. Kostade dock 1700 kr men de va de värt.

Har nog missat att skriva det här men jag o Kalle går på diet just nu med. Inga kolhydrater på 2 veckor nu men i veckan ska ja börja fasa in bra kolhydrater. Har varit spännande att prova på, trodde aldrig jag skulle fixa det. Konstigt nog har det gått förvånade lätt för både mig o Kalle.

Gitarr


Idag har jag köpt en Gitarr! Öva öva o öva e de som gäller nu. Svårt e de men de har trots allt gått bättre än förväntat.

tisdag 21 april 2009

Tröttheten kryper på mig...

Har nästan inget mer att säga alls just nu. Bröllop, skivsläpp, studier och jobba tar upp nästan all min tid just nu. Kan berätta att vi troligen ska spela förband till Texas Terri Bomb i slutet av sommaren! Skoj!

Nopps ska nog lägga mig planläge nu och bara slappa...

söndag 19 april 2009

80 tals fest!




Oj denna veckan har jag verkligen hunnit med massor men tyvärr inte allt jag borde...
Måndag: Sminkades av Gunilla inför bröllopet =) Blev så bra och nu e ja så spänd inför allt!
Tisdag: Gick i skolan och repade sedan med töserna. Skiv släppet börjar närma sig.
Onsdag: Jobbade dag. Pingla gick bort =( Åkte till morfar och begravde henna... Ingen rolig dag alls...
Torsdag: Jobbade dag och åkte sedan och hälsade på älskade Lela och Cash. Saknar er så vännen!
Fredag: Jobbade dag. Hade Noomi på besök. Myste en massa med henne.
Lördag: Jobbade dag. Var sedan på 80 tals fest som var sjukt rolig. Gott att umgås med goda vänner.

Så nu e de redan söndag och jag har inte hunnit plugga en enda dag. Inte bra! Så idag ska jag plugga, kanske med ett kort avbrott för att bowla med B-boy o co. Vi får väl se.


onsdag 15 april 2009

Pingla


Idag har älskade Pingla fått somna in... De gör ont! Älskade dig så vännen hoppas du får de bra nu.

tisdag 14 april 2009

Rep o Skola

Så har min dag sett ut. Har varit och in handlat lite kläder till 80 tals festen som det blir på lördag. Totte och Emma ska ha födelsedagsparty med 80 tals tema. Skoj skoj ska det bli =) Orkar inte skriva mer idag för nu ska ja allt nanna min kudde.

Skola dagen lång och på kvällen blev det sång.....

måndag 13 april 2009

Hemma igen





Jaha då har man kommit hem efter en vecka i trysil. Tisdagen var det kanon väder och vi kunde åka hela dagen, enda dåliga var att det var 10 plus vilket gör backarna i dåligt skick. Det var det hela veckan. Men hör och häpna det regnade i fjällen! Två dagar fick spenderas inne i stugan, inte alls skoj. Men men sen kunde vi åka de sista dagarna igen som tur var! Har spelat en massa Monopol och myst med familjen Sjöstrand.

Kom hem igår och åkte direkt till Fristad för att lägga sång på 3 nya låtar. Mycket nu inför plattan som kommer den 29 maj. Skoj att repa hur som och imorgon efter skolan blir det rep igen =)

Idag har vi handlat och städat. Sen åkte jag, Malin och Pontus ut till mor och far och blev prov sminkade inför bröllopet. HJÄLP det är ju snart haha har knappt hunnit fatta det. Schemat är minst sagt fullbokat tills dess...

Daniel hade tagit fina bilder på oss på spelningen! In på bilddagboken o kika!

måndag 6 april 2009

Trysil!

Solen skiner och vi ska till fjällen jiiiaaaaa!!

söndag 5 april 2009

Helgen...

I fredags var en väldigt bra dag:

-Kalle kom hem =)
-Spelning med töserna i Göteborg.
-Gick på semester i 1 1/2 vecka.
-Lela kom till Sverige.

Japp mycket skoj på samma dag. Spelningen var sådär, haha hörde inte ett smack på scen. Blev inget Soundcheck och det var allmänt rörigt men men man lär väl sig nåt av allt! Hur som sov jag o Kalle på hotell och myste en massa innan vi återvände till Skövde i lördags. Då blev det en fika på stan och en öl på balkongen med Hanna. Sen myste jag o Kalle hela kvällen lång alldeles själva. SÅ skönt att ha honom hemma igen!

Idag har vi inte gjort nåt, eller ja jag har deklarerat och skrivit ett nytt CV. Har sett två filmer och mer lär det bli. Skulle egentligen åkt till Trysil idag men vi kände att vi behövde EGEN tid för varandra. Så imorgon åker vi och är hemma igen först Söndag. Gott att få åka bräda + att jag får vara med Bambi i en hel vecka.

torsdag 2 april 2009

Äntligen!!

Imorgon kommer Kalle hem!!! Oj så bra det känns. Sen spelar vi ju imorgon oxå och jag börjar känna mig riktigt taggad inför det. Repet igår gick kanon och vi repade lite på de nya låtarna med. Skoj skoj.

Nopps nu blir det mat och sen jobb. Åter igen först på lördag med en Kalle sittandes brevid mig =)

onsdag 1 april 2009

Körsbärsfettera Debutalbum

Jag har joggat!

Jo så e de!! Idag kastade jag mig ut i spåret och konstigt nog var det helt okej. Med Ramones i lurarna och solen i ansiktet var det inte så jobbigt.

Nu har jag tvättat lite. dammsugit och väntar nu pp B-boy. Kaffe och lite tjat innan Jag o Hanna ska åka o repa. Sista repet innan giget på fredag.... Har nog inte fattat att vi ska spela på fredag ännu! Jaja hur som kommer fredag bli en lyckans dag då vi spelar + att Kalle ÄNTLIGEN kommer hem =) Vi ska sova på hotell o bara mysa! Längtar!!

Jag har nog blivit lite knäpp med för jag har börjat lyssna på Lady Gaga haha

Only two nights left...