fredag 31 juli 2009

Fredag!!!

Denna kväll kommer att spenderas med att ta de lugnt å ladda inför spelningen imorgon! Emmaboda festivalen 14:30 lördag smäller det!!

söndag 26 juli 2009

Candra å Peter

Igår gick deras bröllop av stapeln. Blev en trevlig afton! Önskar er all lycka!











onsdag 22 juli 2009

Här händer de grejer...

Jo de kan man säga, har nog inte riktigt hängt med själv. Tyvärr har de tagit bort bilderna på nätet på huset så de får vänta lite. Jag å maken började prata om Sahlbergs hus förr förra torsdagen å då visade de sig att vi bägge va intresserade av det. Så vi började kika upp lån med mera å en vecka senare har vi betalt handpenningen på huset haha snabba kast. Vi har vägt för å nackdelar med huset.

Fördelar:
#En alldeles egen stor tomt.
#Vi vill ha hus. Skulle ändå för eller senare köpa ett.
#Inte en massa att renovera på det.
#Inte överdrivet dyrare boende än det vi har nu.
#Ligger bra i skultorp. Allt finns runt omkring.
#Mamma å pappa bor 5 min därifrån.
#Bussen går 5 min därifrån.

Nackdelar:
#Jag å Hanna bor inte grannar längre =( Det e de värsta!
#Kalle tycker vi behöver en bil till.
#Att ha hus är ett arbete. De ska målas å pysslas (Fast jag tror att ja kommer att uppskatta det inom en snar framtid så då hamnar de på plussidan).
#Vi måste köpa en massa nya möbler. Skoj men dyrt.

Jag som aldrig skulle bli skultorps bo igen haha så gick det med det! Senast den 16 okt e de i alla fall inflyttning! Känns stort, spännande å som att en dröm går i uppfyllelse!

söndag 19 juli 2009

Sonisphere!!

















Metallica!

Det var verkligen underbart att se dom!! Jädrar vilken spelning! Blev alldeles till mig haha. Machine Head å Lamb of good var inte illa dom heller. Får konstatera att Sonisphere blev en kanon dag. De som ordnade de var dock inte bäst på det för de va en del strul... men men ja e kanon nöjd!

Har glömt skriva här att nu e vi husägare oxå =) Känns underbart! Bilder på festivalen samt huset kommer...

fredag 10 juli 2009

Funderingar...

Ja lite sådana har vi allt just nu men de har väl alla.

Regn å regn utanför fönstret bara vräker ner. Ja va lite avis på att alla ja känner typ e lediga nästa vecka men om vädret e sånt här kan man lika gärna jobba. Nä nu ska ja lyfta på arslet å åka till mitt underbara jobb. Sen skulle de bli grill hos Anna å Daaz ikväll men vi kanske hoppas grillen eller vad tros?

måndag 6 juli 2009

Vi kommer att spela på...

Emmaboda festivalen!

Känns riktigt stort. Vi hade ju tänkt att ta de lite lugnare i sommar men men en sån spelning kan man inte säga nej till. Vi kommer oxå att spela förband till Texas Terri sista helgen i augusti två spelningar. Skoj skoj. Alla bra recensioner på plattan värmer våra hjärtan! Tack alla!

söndag 5 juli 2009

Tjejkväll!

Igår hade vi tjej kväll. Vi hade först tänkt att alla skulle bjuda på var sin drink men vi kom på att vi var nio stycken vilket skulle innebära nio drinkar! Kanske lite mycket?! Så vi delade in oss i grupper istället så de blev tre drinkar. Våran Piggelin drink vann =) Så duktig av oss. Lena, Johans tjej var med oxå, vilket var väldans trevligt. Gillar henne skarpt.

Idag skulle vi åkt å repat me töserna men de jädra tågena fanns ingen plats kvar på. Aldrig varit med om det innan! Så det får bli rep i veckan istället. Så nu har ja bytt i sängen å sytt ett nytt fodral till min ena kudde. Blir nog en film eller två nu....

torsdag 2 juli 2009

Har inte tid!

Me bloggen! Nä inte sitta vid datorn i detta underbara väder ju. Nu ska ja gå ut å låta fläsket svalla runt på en promenad =)