söndag 31 juli 2011

Tre av fem avklarade!

På väg hem från Stockholm. Har varit en super mysig helg me massa härligt umgänge me syster å familj :D I fredags var vi bara hemma å umgicks. Elias å Elma kom å stannade tills på lördag. God mat och härligt prat blidde det! I lördags sen strosade vi runt på söder och inne i city. Vi åt riktigt goda hamburgare på ett hak på söder. Sen på kvällen blidde de en rulle å bara slapp. Idag har vi ätit god lunch innan vi sa hej då å gav oss iväg hem. Önskar syster kunde bo lite närmare! Tack för en toppen helg!!

Nu har tre veckor av kalles semester avlöpt. Bara två kvar... Imorgon ska vi åka å bada, fina Hanna ska följa med oxå! Nu tillbaka till att åka bil. Blir så lätt åksjuk å känner att nu måste ja titta på vägen istället! Over and out.
- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 28 juli 2011

Sommar!!

Sommaren är i full gång nu! Ja älskar sommaren me värmen å ljuset som kommer men sen när vintern kommer har kylan å mörkret sin charm med =) Jag gillar nog alla årstider å har ingen favorit. Just nu njuter vi av att vara lediga tillsammans alla tre. Vi har hunnit med att hänga vid örlen badet, äta goda middagar me familjen, vart på mini zoo i tibro, bada på arena badet å en massa annat skoj. Just nu sitter Mila i sin pool å badar men annars är det nya favorit stället sin gunga hon fick i födelsedags present!





Igår kväll hade vi tjej kväll här med vin, ost å kex å så spabad på det :D mys att hinna träffas!! Imorgon ska vi åka till Stockholm i ett par dagar å hälsa på älskade syster! Ska bli underbart mys att bara få hänga me dej sys!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 18 juli 2011

Mila 1år!!

För ett år sen kom Mila. Hon var 47 cm lång och vägde 2485 g. Kl 14:59 kikade hon ut :D Å för varje dag som går så älskar ja de lilla knytet mer å mer!!




- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 17 juli 2011

Kalas

Idag har vi haft kalas för min lilla stumpa. Massa paket å tårta har de blitt! Hon fyller ju först imorgon men släkten kom idag å nästa söndag blir det barnkalas :D Mila fick massa fina saker, både kläder å leksaker. Tack alla!! Tänk att de imorgon redan är ett år sen jag födde min stora skatt!! Känns som igår...




Tiden bara rusar förbi mej just nu å denna veckan har ja slarvat med kost å träning. Men ja tänker mej att de får vara lite si å så under Kalles semester å sen får ja köra hårt igen när han börjar jobba igen. Garaget är på gång och Kalle å Martin är snart klara med taket. Sen ska Kalle vänta tills i höst med resten, vill ju ha lite semester med! Vi ska åka till Stockholm, Borås djurpark å Gränna har vi tänkt oss. Liseberg är ju redan avklarat å Mila tyckte de va skoj att åka karuseller!! Imorgon ska vi till arena badet, vad passar inte bättre än att bada på Milas födelsedag då hon älskar det!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 13 juli 2011

Köttbullar

Gör köttbullar till Mila :D Mila vill ha mat man kan pilla i sig själv å va e då inte bättre än köttbullar?!




Dagarna flyter på ganska lugnt här. Har haft att plocka med här hemma å Kalle å Martin bygger på garaget. Det ska isoleras denna sommar så mycket jobb är det! Men dom är så duktiga så de kommer att gå snabbt i alla fall tror ja :D

Imorgon ska vi nog åka till Liseberg :D så skoj!! Älskar Liseberg!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 8 juli 2011

Ja å Olga

Jag verkligen älskar
Olga Rönnberg! Hon ger mig så otroligt mycket i min träning å kost! Sen att man får tänka till ibland skadar ju inte haha. Tänk att för ett år sen satt jag med min mage å var totalt otränad å nu är jag i mitt livsform. Underbart! Har funderat en del det sista på att folk tycker jag går in för mycket för det... Om ja tackar nej till en bulle blir de ett fasligt liv om det men nu har ja bestämt mej själv för att skita i det! Jag mår inte bra av att alltid äta skitsaker! Jag mår bra av att ta en bulle ibland, å de gör jag men inte varje dag. Ska nu i fortsättningen inte skämmas för att jag avstår, när jag väl gör det utan känna mej glad för min skull. Alla väljer vi själva hur vi vill leva och jag klandrar ingen som tar Bullen varje dag men då förväntar jag mej att ingen ska klandra mej heller. Samma med träning. Vill man träna så gör de vill man det inte så låt bli då men klandra inte mej som tränar. Jaja nog tjatat om detta med avslutningen att ja tänker inte skämmas eller ha dåligt samvete för hur jag väljer att ta hand om min kropp! Jag är stolt över mina resultat! :D

- Posted using BlogPress from my iPhonen

torsdag 7 juli 2011

Total omvändning

Kanske inte i hur lilla Mila somna igår men när hon väl somnat, runt ca 22:30, sov hon tills kl 07:30 imorse :D Så skönt att få vakna å känna sig lite utvilad. Så idag känns allt mycket lättare igen!! Bara två dagar kvar tills Kalle har semester i 5 underbara veckor!! Ska bli så gott att bara få mysa med familjen <3

Mila var så glad igår när vi bada för att hon kunde vara med de stora barnen i vattnet haha sötpropp!!







- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 6 juli 2011

Tungt...

Allt känns lite tungt just nu... Trött som bara den. Mila har trasslat med sömnen i ca en vecka nu :( Så jobbigt att inte få sova!! Tyvärr går ju detta ut över mitt humör å likaså Kalles. Vi får hoppas att det vänder snart!!

Idag har vi varit i brevik hela dagen och badat. Skönt!! Mila har dock varit totalt ur gängorna idag och mest gnällt. Har inte ätit nån mat heller. Men hon verkar inte sjuk i övrigt. Kanske bara är värmen. Vilket gnäll inlägg detta blev då :S Nä nu ska ja roa min dotter som vägrar sova!


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 3 juli 2011

Hade velat...

Vara i Göteborg å se The big four idag... Jaja vi får titta på tv. Hade bestämt oss för att inte åka på detta utan va nöjda med Sweden rock. Vi brukar ju alltid åka på allt sånt här innan så nu känns de lite knas.

Noomi var på besök i torsdags. Mys att ha henne här! Tänk hon e redan 9 år. Roligt att hon fortfarande e igång å så pigg!!


Idag har ja tränat ett lång pass. Gött!! Vet att de går långt mellan inläggen just nu. Har haft fullt upp med annat. I veckan som var badade Mila i brevik för första gången :D det uppskattades kan ja lova! Hon skötte sig exemplariskt! Nopp nu ska ja göra korvstroganoff å njuta av söndagens lugn!


- Posted using BlogPress from my iPhone