måndag 20 oktober 2008

Jag blir så arg!!


Vissa människor borde inte få arbeta med i vissa yrken. Jag äcklas av hur man kan bete sig på oanständiga sätt gentemot redan utsatta människor. Har man tappat all sin moral då? Fattar man vad man ställer till med för denna andra människan? Tänker man inte på att man även förstör för de andra på sin arbetsplats? Eller för hur andra människor ser på arbetsplatsen? FÖR FAN TÄNK TILL!!!!

Idag har inte varit någon bra dag. Fortsatt förkyld och allmänt trött. Sov ändå som en stock natten som var. Repet igår med fettera gick bra och vi har börjar repa in en ny låt till nästa gig den 31 okt. Skojig överraskning kommer det att bli =) Hoppas att folk uppskattar det!

Har funderat en del på resan till USA idag med. Det börjar dra ihop sig och jag börjar känna lite pirr i kropp inför det hihi Ska bli sååååå skönt att bara få vara ledig! Ta dagen som den kommer och bara få njuta av tid tillsammans med älsket.

Nä idag e ja totalt tömd på energi. Suck! Dom håller på att renovera vårat kök här med så mat kan inte lagas idag...vi måste även åka och handla. Får sluta gnälla nu och istället ta tag i vad som måste göras!

Inga kommentarer: