tisdag 7 oktober 2008

Nervös...


Tror att det är det enda ordet som kan beskriva mig just nu. Känner hur magen kniper sig o tankarna bara rusar titt som tätt. Attans nu e de bara två dagar kvar sen e det fredag. Denna dag som vi väntat på länge nu. Vill att det ska bli fredag samtidigt som ja inte vill det. Tänk om vi gör bort oss??? Vi känner alla att vi har en stor press på oss med tanke på hur uppmärksammade vi blivit...hur gick det till? Hittade info om våran spelning på Närkes tidnings hemsida, VA?? Hur hamnade vi där?? Jaja inget att hänga upp sig på. Det blir som det blir o vi e ju bara nybörjare o de får folk ta!

Idag har jag haft HLR-utb för arbetskollegorna. Skoj men mycket att tänka på haha inte så lätt att styra upp en utbildning för 20 personer har ja kommit på. Efter detta tatuerade ja mig hos Ola. Blev äntligen klar med den ena armen! Kommer att lägga ut bilder på den när de lagt sig lite. Kändes bra att prata med Ola idag igen, skönt att allt lugnat sig o att vi kan va vänner =)

Nopps nu blir de sängen o Maria Wern på tv för imorgon blir det åter en lååååång dag med rep direkt efter jobbet!

2 kommentarer:

http://parschi.blogg.se sa...

iiiiiiih hur gick spelningen igår? :D
var allt som du väntat dig?

vi ses snart.
kram

Sjöstrand sa...

Det gick helt okej =) De va lugnare än va ja trodde de skulle va. Så nu kan de bara bli bättre till spelningen i Borås! Massa kramar!!