torsdag 30 oktober 2008

Oi Oi

Nu e ja allt nervös inför imorgon!! Men de kommer gå bra eller? Hihi men de ska allt bli skoj! Nu ska ja nanna så jag orkar med den långa dagen imorgon =)

Hungrig!

Så hungrig men va fan ska man äta??? Detta är ett det eviga problemet skulle ja tro... Ska gå till Anna och Ollie snart. Ska köpa fryspåsar av Ollie, de går tydligen deras klassresa. Skum sak att sälja i det syftet haha

Engelska artiklar...

Det är INTE min favorit!! Blir så trött på alla ord man inte förstår. Det e ju inte heller den lättaste engelskan när det är vetenskapligt...

Blixthalka och dåliga sommardäck

Kom inte iväg till skolan idag då det var nollgradigt och frost ute i morse. Vi har jätte dåliga vinterdäck på bilen så jag vågade helt enkelt inte åka. Var likadant igår, ja hämtade upp Hanna klockan 16:15 på tågstationen i Falköping och vi började åka mot Fristad för vårt rep. Efter typ 20 min insåg vi att hela vägen var full av is, vi slirade runt lite till innan vi ringde Totta och meddelade att vi inte skulle komma. Så trista att missa repet var det, men men man kan ju inte råda över herrens väder. Det dumma är att vi inte har tid förrän nästa vecka att byta till vinterdäck. Får hoppas på att det blir plusgradigt och att snuten inte stannar mig innan det!

Så nu sitter ja här och får plugga på egen hand idag. Kaffekoppen och boken i högsta hugg!

måndag 27 oktober 2008

Köket

Så här fint blev vårat kök =)

Helgen!


Pengar och räkningar!

Då har man betalt in räkningarna för denna månad. Suck vad jag inte tycker om när alla pengar på kontot bara försvinner! Jaja jag lyckades åtminstone med att spara undan alla de pengar jag hade tänkt till resan. Den 8 november åker vi!! Jiiaaaa! Ska bli såååå gott! Förresten Lela älsket va e de för väder hos er?? Nopps nu ska här pluggas!

Noomi!!




söndag 26 oktober 2008

Vintertiden e här...

Jaha då var det mörkt ute redan kl 17 på dagarna...Känns konstigt att tiden gått så fort. Denna helgen spenderades med Kalle i fredags. Drack lite vin o sen var Noomi på besök =) Saknar henne så mycket! Hon hade dock åkt på en massa eksem igen... stackaren fick ha tratt på sig. Så nu skulle de bli en massa utredningar igen, tror själv inte att det kommer att leda nånstans då hon redan är undersökt högt och lågt.

I lördags repade vi o sen drack vi öl i Fristad. Var sjukt trött så ja somnade redan vid tolvsnåret. Idag repade vi lite till o nu har jag varit o fixat min nagel. Så trött hela tiden! Vill bara sova just nu! Bilder kommer imorgon när jag piggnat till. Nu ska jag kika på film o ge min Bambi lite kärlek!

torsdag 23 oktober 2008

Skitarns!

Usch idag e ingen bra dag. Känner mig helt nere o slutkörd...en sån där dag när tårarna ligger nära...vet inte riktigt varför ens. Ska hoppa in i duschen o sen blir de nog sängen så att denna dag tar slut.

Hantverkarna var klara idag, så nu har jag städat hela lägenheten. Bilder kommer. Min ena nagel slog ja precis av me, sicka världsliga problem ja har haha

Borås here i come!

Fram o tillbaka. Känns knappt som jag gör nåt annat än åker bil just nu. Igår var det rep o nu e de skola. Sen på lördag e de rep igen. Tre gånger i veckan har ja den sista tiden kört den jävla väg hoho men men de va hur skoj att repa som helst igår! =) Nopps kasta i sig kaffet o sen åka bil igen...

onsdag 22 oktober 2008

Skolan...

Denna trista bok läser jag just nu....suck så trist med vetenskap!!

Detta städande...


Jaha då var det dax igen. Måste röja upp i lägenheten och jag e inte det minsta sugen på det. Hantverkarna är nästan klara nu men har av någon konstig anledning inte dykt upp ännu. Jaja de kommer väl snart men så trött jag blir på att de alltid ska sega så.

Idag e jag ledig från jobbet. Skönt för jag hade en riktigt stressig kväll igår. Rep blir det idag också =) Tror jag lärt mig texten på den nya låten vi ska köra på giget. Men det lär jag märka ikväll. Det är en sak att sitta och sjunga med till låten på en platta och sedan ställa sig och sjunga med helt själv.

tisdag 21 oktober 2008

Hantverkare!

Då var man hemma på förmiddagen idag för att jobba kväll ikväll. Men attans vilken tid det tar med detta jädra kök. Dom håller på att renovera det och har gjort det i snart 1 1/2 vecka, de börjar bli lite segt nu!! Har kommit på att man använder köket mer än man tror. Men imorgon sa dom att det skulle bli klart så de får man hoppas på.

Nu måste ja ta tag i studieuppgiften. Inte alls motiverad men de kommer väl. Har ju trots allt inte skrivit nån uppgift på 3 år nästan hoho

måndag 20 oktober 2008


Jävla strul för att fixa Hannas blogg hoho

Jag blir så arg!!


Vissa människor borde inte få arbeta med i vissa yrken. Jag äcklas av hur man kan bete sig på oanständiga sätt gentemot redan utsatta människor. Har man tappat all sin moral då? Fattar man vad man ställer till med för denna andra människan? Tänker man inte på att man även förstör för de andra på sin arbetsplats? Eller för hur andra människor ser på arbetsplatsen? FÖR FAN TÄNK TILL!!!!

Idag har inte varit någon bra dag. Fortsatt förkyld och allmänt trött. Sov ändå som en stock natten som var. Repet igår med fettera gick bra och vi har börjar repa in en ny låt till nästa gig den 31 okt. Skojig överraskning kommer det att bli =) Hoppas att folk uppskattar det!

Har funderat en del på resan till USA idag med. Det börjar dra ihop sig och jag börjar känna lite pirr i kropp inför det hihi Ska bli sååååå skönt att bara få vara ledig! Ta dagen som den kommer och bara få njuta av tid tillsammans med älsket.

Nä idag e ja totalt tömd på energi. Suck! Dom håller på att renovera vårat kök här med så mat kan inte lagas idag...vi måste även åka och handla. Får sluta gnälla nu och istället ta tag i vad som måste göras!

lördag 18 oktober 2008

Marcus har ritat en fin logga till oss! Kommer nog att komma på nästa omgång med T-shirts! Tack Marcus Körling!!!

Det e såååå skoj med att ha ett band. Ja älskar att få så mycket underbar tid med mina underbara vänner!! Älskar er era fetter!!

Lördag!

Somnade hur tidigt som helst igår o har sovit fram till nu. Så gott! Ja o Hanna hade en hel dag igår, riktigt skojigt. Fixade i ordning min blogg lite, sen blev de en sväng till stan o efter det sydde vi. Resultatet har ni ju redan sett. Det blev sushi o filmen Wall-E. Sååååå mysig film! Ja o Hanna blev helt tagna haha

Idag blir det jobb. Ska först till Kalles mamma Torill o äta brunch! Mmmmmm!

fredag 17 oktober 2008

Affischen blev så bra! Haha texten var ju skoj!

Sy!



Blev riktigt nöjd! Sytt om min T-shirt till ett linne =)

Merch!



Demon! 20 kr!



Pins! 10 kr!



T-shirt! 100kr!

Bara att hojta till om något önskas!

tisdag 14 oktober 2008

Förkyld!

Ja de kunde man väl gett sig fan på att man skulle bli! Helt igen täppt...suck o stön. Jobbet kändes helt skit idag, orkar inte!! Jaja nu ska ja gå o lägga mig i min säng o hoppas på att ja vaknar imorgon o att de e betydligt bättre!

Tack för mascaran vännen!!

söndag 12 oktober 2008

Första giget!





Då va det första giget avklarat! Kändes faktiskt helt okej. Finns saker att jobba på men det höll ändå. Innan vi skulle upp på scen va ja sjukt nervös!! Haha skakade nästan... Va riktigt mycket folk oxå vilket värmde. Längtar redan nu till nästa gig den 31 okt o då ska de bli ännu bättre! Inget mer att skriva i nuläget. Over and out!

tisdag 7 oktober 2008

Nervös...


Tror att det är det enda ordet som kan beskriva mig just nu. Känner hur magen kniper sig o tankarna bara rusar titt som tätt. Attans nu e de bara två dagar kvar sen e det fredag. Denna dag som vi väntat på länge nu. Vill att det ska bli fredag samtidigt som ja inte vill det. Tänk om vi gör bort oss??? Vi känner alla att vi har en stor press på oss med tanke på hur uppmärksammade vi blivit...hur gick det till? Hittade info om våran spelning på Närkes tidnings hemsida, VA?? Hur hamnade vi där?? Jaja inget att hänga upp sig på. Det blir som det blir o vi e ju bara nybörjare o de får folk ta!

Idag har jag haft HLR-utb för arbetskollegorna. Skoj men mycket att tänka på haha inte så lätt att styra upp en utbildning för 20 personer har ja kommit på. Efter detta tatuerade ja mig hos Ola. Blev äntligen klar med den ena armen! Kommer att lägga ut bilder på den när de lagt sig lite. Kändes bra att prata med Ola idag igen, skönt att allt lugnat sig o att vi kan va vänner =)

Nopps nu blir de sängen o Maria Wern på tv för imorgon blir det åter en lååååång dag med rep direkt efter jobbet!

söndag 5 oktober 2008

Hahaha



Fina annonser va?? Hahaha


Söndag

Denna helgen har varit en underbar mix av allt det goda. I fredags var vi i borås för Slug spelade på Swing. Åkte direkt efter jobbet och när vi anlände till Swing vid 18 tiden soundcheckade Slug. De enda ja kunde tänka på´var att fettera ska upp om en vecka o då e de vi som ska stå på scen... jaja hur som checkade vi in på hotellrummen och fick god mat innan Swing öppnade för allmänheten. Ja konstaterade att ja e inte skapt till att vara hårdrocks fru haha Känner mig mest i vägen. Sen kom Jonatan =) Va sååå skoj att få träffa honom! Miss you! Sen träffade ja Totta, Päff, Anden, Martin, Micke, Juppe o Candra oxå. Himla skoj då det var många som ja inte träffat på länge. Slug gjorde en kanon spelning oxå så livet var på topp!

På lördag morgon vaknade vi ganska slitna redan vid den tidiga tiden 09. Frukost o sen packa in alla saker i chevan o åka hem. Kalle o ja handlade när vi kom till skövde. Sen kikade vi film och åt god mat hela dagen. Ja somnade stört tidigt, redan 21 o sov till 10 imorse. Så idag e ja utvilad. Vi har städat lägenheten precis o nu ska vi snart promenera ner till Hanna o Calle på en kaffe. Sen blir de nog en film till ikväll. Jätte gott att få vila ut!!