söndag 22 februari 2009

To much...

Så trött nu. Vilken helg det varit. Först stressade ja hem i fredags från jobbet för att börja bära över saker till den nya lägenheten, detta avlöpte dock väl. När vi väl fått in alla våra saker i den nya lägenheten så skulle Kalle rensa sitt nattduksbord...tyvärr hittades saker där som Anna inte riktigt gillade. Så vi blev ovänner. Efter en stund löste sig detta i alla fall. Ja fattar inte hur man kan glömma vissa saker men det kan man tydligen göra. Ännu en punkt som stämmer med att det är skillnad mellan killar och tjejer!

Efter en trist förnatt fick ja hur som sova bra. Sen var det upp och äta och gå till stan för att köpa present till Celin som skulle döpas denna lördag. Hann städa en liten stund innan det var dags för dopet. Var SÅ fint! Tack för att vi fick vara med denna stora dag! Vi stannade inte för att äta då flytten kallade på oss igen. Hem och flytt städade hela eftermiddagen och trots att jag inte trodde det så hann vi färdigt tills kl 18:30 =) Så nu e allt med den lägenheten klart. Skönt! Sen blev det god mat och melodifestivalen. Ja tycker att Rigo skulle gått vidare men men.

Idag har spenderats med att få ordning i den nya lägenheten. Lite skoj för det ekar verkligen i vårt vardagsrum just nu, sofforna kommer först på onsdag och då beställer vi den nya bokhyllan oxå. Ja kommer att lägga ut bilder efter hand när det blir klart i lägenheten men ja vill vänta tills allt e som det ska. Hur som är det så i ordning det kan vara för stunden här. Kommer att trivas kanon i lägenheten! Känner det redan nu!

Har förresten idag oxå beställt nya bindningar och boots till min snowboard. Har ja tur får ja den brädan jag vill ha av älsket i födelesedagspresent oxå :P Så nu ska bara ett underställ till inköpas och sedan är ja redo för 2 veckors åkning. Bara två veckor kvar tills den första veckan början. Längtar!!!

3 kommentarer:

malin&pontus sa...

saknar dig <3
ja tror att ja ska ta o ringa dig nu:)
pöss

Lela sa...

aj lav jo! Hoppas allt känns lättare snart bumsi, se till o vila oxå, för om en månad kommer Banan o då blire fan ingen sömn för moster Anna

Ameyo sa...

oooo den känslan kände jag igen, när man hittar eller ser saker man inte ville veta, egentligen;-)


Kram på sig!