torsdag 26 november 2009

Cykel!

Jag har varit på jakt efter en cykel länge å imorses hände det! Jag hittade denna söta cykel på blocket, precis en sån ja vill ha: Röd, tre växlad, korg. skydd på bakdäcket å ja en damcykel. Har tittat ett tag men inte hittat något men nu så e ja en stolt cykel ägare. Ja menar man kan ju inte bo i hus utan att ha en cykel. Ett steg närmare Svensson hihi

Idag är jag ledig. Ska städa, gå med stavarna å repa med töserna. Vi har allt börjat få lite fart på skrivandet igen, skoj att repa nya låtar.

Nu kan jag gå ut med min lilla hemlighet jag haft: Jag har fått en dagtid på mitt jobb!!! Chefen ska idag berätta detta för mina medarbetare. Jag har vetat detta i typ en vecka men inte fått säga något innan hon hunnit informera de andra. Känns underbart bra! Nu kan ja stanna i Falköping på min underbara arbetsplats men med de arbetstider jag vill ha. Jag ska driva lite olika processer på avdelningen. Ska bli spännande att sätta händerna i nåt nytt å utvecklande. Passar mig fin fint!

lördag 21 november 2009

VH1

Har fastnat totalt för dom final countdown som VH1 sänder. Listor är det roligast man kan titta på i musikvideos tycker jag. Idag går det i temat samarbete. Idag har jag städat (ovanligt: Not!) varit ute på en promenad, druckit kaffe med Hanna å eldat en massa i kaminen. Kvällen kommer att spenderas med Doktor hårdrock på backstage. Har egentligen ingen ork till det men de e väl bara att pallra sig iväg antar ja...blir kanske skoj när man väl kommer dit.

Imorgon blir det rep med töserna. Underbart skoj ska de bli för Jennie ska allt vara med oxå!

tisdag 17 november 2009

Plugga

Ja det känns som att jag inte gör något annat än att plugga å jobba nu förtiden...men ja måste hålla ut! I juni är det ju klart....

En annan trevlig händelse är på väg att ske för mig också....mer info kommer när allt e bestämt å klart!

fredag 6 november 2009

Noomi

Idag kommer denna sötaste på besök å stannar tills på söndag. Älskar henne verkligen! Mamma å pappa kanske får ta henne en stund på lördag när vi får fin besök av bror å Sara. Tror inte Samson, Seven å Noomi kan leka ihop hihi.

Är allt lite trött i bollen efter att ha jobbat natt. Har hunnit med att lyssna på Eva Eastwoods nya platta med idag, va helt okej. Hon ska snart spela i trakterna så då måste man ju gå på det!

Nopps ett par koppar kaffe till å lite fix innan hunden anländer.

torsdag 5 november 2009

Ny bil med....

Herregud hur ska ja hinna med allt nytt hihi idag fick vi volvo XC60 till oss. Kändes kanon skön att köra så de blir nog bra =) I helgen kommer Noomi bus till oss! Mmmmm så underbart att få mysa med min älskade vovve igen!

onsdag 4 november 2009

Iphone

Nu va jag ÄNTLIGEN ägare av en vit Iphone 3GS. Har fixat å donat med den i nästan ett helt dygn men nu börjar ja fatta hur den funkar haha lite trög. Har satt mig in i hur Itunes funkar med, tog tid innan jag fattade hur man fick filer som ljudböcker men nu så!

Annars har jag vaccinerat mig emot Svininfluensen i måndags å ja blev riktigt dålig efter det. Ont i min arm å ja har haft feber. Nu börjar det bli bättre i alla fall. Med tanke på vår resa till Thailand i februari så var det tvunget att utsätta sig för det. Vet inte riktigt vad ja tror om influensan å dess allvarlighet men men. Vore inte skoj att bli sjuk i Thailand. Nu ska jag åka å jobba natten. Känns okej för ja kanske hinner plugga lite. Sjukt mycket med skolan nu men ja försöker tänka på att det inte är så långt kvar nu. E ju färdig i Juni =)