onsdag 6 oktober 2010

Onsdag

Idag skulle ja å Mila på babymassage men den blev inställd så nu ammar vi på i soffan istället. Har sista dagarna märk att brösten inte fyller på sig så mycket längre så nu får Mila tutta en massa för att öka produktionen igen. Tror inte Mila lider av det haha :) Verkar som att hon vuxit till sig lite oxå. Sover nu mellan 23 å 4 nästan varje natt! Skönt! Känns som att man har lite sömn att ta ikapp. Verkade som att hon saknat Kalle då hon ända sen han kom hem har varit på toppen humör. Klart hon skrikit lite men inget jämfört med innan.

Igår var ja på spinning activo! Å så skoj de var! Har saknat att få röra på mig ordentligt. Imorgon ska ja på möte med min personliga tränare. Spännande! Nopp nu ska vi vila lite innan vi ska åka till jobbet på fika.

Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

madde sa...

hur gammal är hon nu? dom kommer ju in i sina tillväxt perioder å då hinns d ju inte producera så mycke mjölk som dom vill ha men d tar ju bara nåra dar som tur ä innan kroppen anpassar sig :-D

Sjöstrand sa...

De skumma har varit att ja inte fått ut mycket mjölk alls?! fyller liksom inte på sig men ja tror de börjat vända nu. Har druckit amningste, ammat å pumpat en massa. Kanske berodde de på att ja startat med cerazette så de slutade ja med sen kanske de finns mer i brösten än ja tror då ja läste nånstans att de kan kännas annorlunda i brösten längre fram i amningen :) Vikten på BVC nästa vecka visar väl hur de ligger till!