söndag 28 november 2010

Smakportioner!!

Har inte uppdaterat här på länge. Här händer de grejor. Mila har börjat med Smakportioner. Vi började med potatis/palsternack puré i några dagar men Mila spottade ut allt å såg mest väldigt skeptisk ut. Men sen provade vi banangröt å de går toppen bra! Mila mumsar riktigt i sig det hihi. Däremot tycker nog inte magen om de lika mycket då hon inte bajsade på 6 dagar... Å den skiten som kom igår va av en annan värld haha. Mila pratar å skrattar mycket nu, skönt känns verkligen som saker faller på plats.

I torsdag hade vi en trevlig thanksgiving middag. Ja, Sandra å Åsa lagade mat i 9 timmar men de blev så gott så de va de värt! Annars i helgen har ja bakat lussekatter med mamma å myst me dom framför Shutter Island på burken. Var andra gången ja såg den å ja tycker fortfarande att den är besynnerlig... Vi skulle egentligen varit på 30 års fest igår men hoppade detta då Mila börjat bli stressad av att man rubbar kvällsrutinerna för mycket. Sista vi var iväg så så började hon gallskrika å de fortsatte in på småtimmarna å då Kalle skulle på slugpit å ja hade Mila själv igår ikväll så valde vi att avstå :( men men vi får prova igen när Kalle kan vara med hela kvällen!

Idag ska vi på sötaste Olivers dansuppvisning å sen till johan å Helen på glöggafton. Mys! Idag är de ju redan förste advent med... Tiden bara rusar iväg!

Inga kommentarer: