lördag 30 oktober 2010

Stressad...

Har massor att fixa inför Milas dop som är imorgon... Är smått stressad. Men nu håller vi tummarna för att Milas humör är på topp imorgon!!

Skickat från min iPhone

onsdag 27 oktober 2010

Min lilla toka!!

Mila har börjat få ett bättre å bättre humör. Eller så har vi lärt oss henne bättre haha. Är lite nervös inför dopet på söndag, hon kan ju lika gärna gallskrika sig igenom det. Jaja ingen ide att fundera på de för de kan ja inte påverka hur som! Har fått min klänning ja ska ha på mig på dopet å inväntar nu bara en kofta ja beställt. Milas kläder är redan klara.

Idag ska vi på babymassage å sen till bror å Sara! Skoj att få se hur stor magen blivit nu! Känns som att vi har fullt upp jämt ja å Mila. Bra det! Annars hade ja klättrat på väggarna.

Fick ringa försäkringskassan idag igen för nu va de strul me mina pengar igen!! Blir knäpp på dom!! Saknades 8 dagar på utbetalningen vilket gör ganska stor skillnad!! Men han ja prata me lovade att fixa detta genast. Nopp nu ska vi iväg på babymassagen, får väcka gumman då hon sover... Förresten saknar ja dig syster men till helgen är ni här!! <3

söndag 24 oktober 2010

Massa onyttigt!!

Oj va ja har ätit i helgen. En massa god mat å en massa sötsaker. Gott att unna sig ibland!! Vi har hunnit med en massa denna helgen: fikat hos Totte å Emma, haft idol mys me Åsa å Brage, middag hos mamma å pappa med morfar, middag hos Gustav å Diana å sist men inte minst fika hos Lina å Harry. Lina är så fin i sin mage nu!! Förstår att de är tungt just nu vännen men snart har ni er bebis :)

Helgen har varit bra som sagt men vi är som sagt helt slut nu. Lillan sover redan å ja Kalle kikar på Beck. Nopp nu passa på att mysa med hjärtat!!

måndag 18 oktober 2010

Helgen

Fredagen spenderades med idol mys me bästa Åsa å Brage! Tyckte fel åkte ut i vanlig ordning, ja tycker att Daniel borde åka ut!! Jaja hur som hejar ja på Geir å Linnea. Tycker dom är mest udda mot dom andra.

I lördags städade ja hela huset å sen gjorde ja mig fin inför kvällen. Tjejkväll med utgång på Olearys stod på schemat! Det var skoj att komma ut lite men gud så bökigt ja tycker de e me att pumpa. Har nu bestämt mig att de får vara med utgång tills Mila slutat amma. De e ju trots allt inte mer än max 3 månader kvar tills hon delammar å då blir de betydligt lättare. Kalle har repat med kaross både lördag å söndag så vi har inte setts så mycket.

Ikväll är de dags för barn hlr / olycks med röda korset igen. Innan dess ska ja å Mila koka dillkött å kanske rensa färdigt de lilla som är kvar på häcken!!

Skickat från min iPhone

fredag 15 oktober 2010

Vaccination!

Idag har min lilla stumpa fått två stycken sprutor. Hon skrek en stund men de lugnade sig ganska snabbt. Tror ja var hispigare än henne haha. Nu ligger hon å nannar gott i sin vagn, vilket aldrig annars händer så ja antar att det tog musten ur henne. Hon hade gått upp till 5500 g å var 60 cm lång. Så ja behöver inte oroa mig för att maten inte skulle räcka till.

Å ja är skit förkyld igen!! Fasiken!! Så nu fick ja ringa och avboka tiden med PT ja hade imorgon för träna när ja låter så här funkar ju inte =( Ja fick i alla fall en ny tid redan på torsdag nästa vecka så det får väl gå... Imorgon ska ja ut å svänga mina lurviga!! Ska bli skönt med lite egen tid!

torsdag 14 oktober 2010

En glad skit!!

Idag är Mila på toppen humör! Snart blir de pannkaks dejt med Lela, Bailey å Cash :)

onsdag 13 oktober 2010

Sömnbrist...

Min dotter tänker INTE sova idag. Det hade varit helt okej om hon var på bra humör men de lyser med sin frånvaro större delen av tiden. Babymassagen idag gick bra i alla fall, förutom sista 5 min då Mila gallskrek å satte igång dom andra lite oxå haha.

Har annars tagit de lugnt idag. Varit på en promenad å tittar nu på en film. Halsontet övergick i en förkylning så nu är ja dålig igen! Jaja ingen ide att gnälla.

På lördag ska ja ut en sväng och ja kan inte annat än att säga att ja längtar tills dess å få lite egen tid! Nästa vecka ska ja vara frisk med så att ja kan komma iväg på träning, de ska bli så skönt! Nopp nu ska ja roa min dotter. Förresten har hon börjat "prata" en massa nu med :) Så mysigt!

Skickat från min iPhone

måndag 11 oktober 2010

Bara för att hon är så söt!!

Höst!

Jag älskar verkligen hösten!! Helt underbart vackert ute!! Alla färger bara lyser upp en så fin dag som denna. Ja å Mila har precis varit ute på vår timmes promenad. Har fått ont i min hals igen, attans tredje gången på två veckor, så träning får vänta :( ville ju verkligen komma igång! Jaja ja får mitt pass av min PT först på lördag så ja får väl se de som startskottet. Skönt att de är så många veckor sen förlossningen nu så att de är okej att träna igen!

Mjölkproduktionen verkar ha ökat igen å ja tror de berodde på att ja fått min mens igen... Hade hoppats på att inte få den medans ja amma men men. Så nu börja ja med mini pillren igen, tror inte de berodde på det då. Här ska de inte bli nån ny liten bebis än!

Mila är så duktig nu!! Sover från 23 till 05 nästan varje natt. Så skönt att få sova lite igen. Imorse vakna hon inte ens förrän kl 06.

Ikväll blir de barn hlr och olycks utbildning!!

torsdag 7 oktober 2010

Ny keps!!

Min fin lila tjej har fått sin första keps!!

onsdag 6 oktober 2010

Onsdag

Idag skulle ja å Mila på babymassage men den blev inställd så nu ammar vi på i soffan istället. Har sista dagarna märk att brösten inte fyller på sig så mycket längre så nu får Mila tutta en massa för att öka produktionen igen. Tror inte Mila lider av det haha :) Verkar som att hon vuxit till sig lite oxå. Sover nu mellan 23 å 4 nästan varje natt! Skönt! Känns som att man har lite sömn att ta ikapp. Verkade som att hon saknat Kalle då hon ända sen han kom hem har varit på toppen humör. Klart hon skrikit lite men inget jämfört med innan.

Igår var ja på spinning activo! Å så skoj de var! Har saknat att få röra på mig ordentligt. Imorgon ska ja på möte med min personliga tränare. Spännande! Nopp nu ska vi vila lite innan vi ska åka till jobbet på fika.

Skickat från min iPhone

söndag 3 oktober 2010

Äntligen!!

Nu är min underbaraste make hemma igen. Så skönt att denna veckan är över. Ikväll blir de mys med äppelkaka å mousakka. Å ja ska pussa massor på min älskade Kalle :)

Denna veckan har varit tuff men när man ser min lilla Mila sin björnoverall smälter mitt hjärta. Dom jobbiga stunderna blir som bortblåsta så fort gumman ler emot en!!