tisdag 31 maj 2011

Villervalla

Beställde lite kläder från villervalla till Mila häromdagen å var verkligen hur fina grejer som helst. Rekommenderar detta märke till alla då de var snabb leverans, okej priser å sist men inte minst har underbara kläder :D så nöjd!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 30 maj 2011

Första gången!

Idag har varit en dag med första gången upplevelser för Mila :D
- Smakat på falukorv vilket hon gilla.
- Suttit på pottan å kissat alla tre gångerna.
- Åkt på cykeltur med mig.
Så go dag har vi haft trots sjuka. Mila har varit på underbart humör och verkar just nu vara i toppform!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Vuxen sjukan har attackerat!

Mila kommer nog bli en städare med tanke på att hon älskar sopkvasten haha


Japp både ja å Kalle är dåliga. Feber å halsont. Mila är det däremot full fart på så just nu är det tungt att vara förälder. Vill bara vila å Mila vill bara busa. Så snart trotsar jag bacillerna å ger mig ut på en promenad med Mila och även lite gungning så kanske denna eftermiddagen går att överleva. Det tristaste med att vara sjuk är att man missar att träffa en massa Goa vänner. I lördags skulle vi träffa Anna, Daaz å Noel men då Mila hade ögoninfektion då blev det inställt för andra gången. Imorgon skulle vi till Lina å tjejerna men de får nog ombokas det med då ja inte vill smitta ner dom. Jaja ingen ide att klaga, detta är väl bara början innan alla sjukor som kommer i samband med dagis starten till hösten.

Sjukt att det är redan nästa vecka Sweden rock är! Ska bli så skoj att bara få vara å umgås med Kalle. Å sen ska vi ju inte tala om alla band som ska ses :D Kommer att sakna Mila men tror det är bra att få sakna ibland med.

Lela ja tänker på er! Anna ja tänker på dig å sist men inte minst Mackan ja tänker på dig!! <3 massa kärlek till er!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 29 maj 2011

Cykeltur

Snart kan ja å Mila ta vår första cykeltur :D idag köpte vi hjälm till mig å cykelstol till Mila så nu ska de bara bli väder så vi kan ge oss ut. Helgen har varit toppen. Storstäd av huset, middag hos Kalles mamma, träning, handling å massa annat mys. Idag är ju min första dag som mor på morsdag å detta har firats med fika med mamma å Kalles mamma. Av Mila fick ja mascara, foundation puder å en concelar :D

Har ont i min hals å Kalle är redan kass... Tror att Milas skit även når oss nu :( Vi får väl se, hoppas hoppas hoppas på att de inte blir så farligt. Förresten nästa vecka smäller det ju med Sweden rock!! Så sabla snabbt tiden går!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 25 maj 2011

Blondin!

Japp nu e ja äntligen helt blond :) gott!! Nu kommer frisörbesöken bli betydligt billigare med. Me like! Det var riktigt skönt att få en stund för sig själv idag då Mila fortfarande är dålig. Hon har fortfarande runt 38,5 i feber å är nu snorig å hostig. Stackars liten! Hon blir lite som ett plåster på en nu å vill mysa hela tiden. Det är både på gott å ont för en själv, mys att hon vill mysa men tröttsamt att inte få nåt gjort. Imorgon å på fredag jobbar jag å Kalle går hemma med henne. Blir bra att byta av nu känner ja. Detta är de sista dagarna ja ska jobba förutom nästa helg med. Sen börjar jag på öppenvården i Skövde den 12 sep. Härligt att va ledig i 3 mån innan :D

Nu ska vi försöka kika vidare på SOA säsong 3. Vi har kämpat med den bra länge nu, serien blir tyvärr segare å segare... Många serier som blir kassa efter ett par säsonger tyvärr!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 24 maj 2011

Tisdag

Gumman är fortfarande dålig. Febern ligger runt 38 grader så de e i alla fall bättre å hon sov lite natten som var. Så idag har ja kunnat träna på förmiddagen. Blir knäpp av att sitta still bara. Så nu blir det en film å mys i soffan med Mila. Lite hosta å snor har anlänt på gumman med så hon har nog nån förkylning skulle ja tro.

Andra mindre roliga besked fick vi idag med. Vi håller tummar och tår och tänker på er!! Livet ställs på sin spets ibland...




- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 23 maj 2011

Sjukstuga

Lilla Mila har hög feber. Märkte igår eftermiddag att hon var varm å det visade sig att hon hade feber. Natten har varit hemsk. Mila har knappt sovit och kräktes ner hela vår säng stackarn! Så idag tar vi det dunder lugnt. Mila har fortfarande över 39 grader i feber å är inte alls i form. Så tv tittande å mys får de bli hela dagen. Tror ja skjuter upp min träning av ben och axlar till imorgon då ja e så trött.



Min lilla sjuka tjej

Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 22 maj 2011

Femkamp

Femkamp på Liseberg, god mat, öl å en massa trevligt tjat så spenderades lördagen me Fettera i Göteborg. Var en toppen dag å kväll! Fick träffa söta Betty med :) Mår väl som jag förtjänar idag med trötthet å lite huvudvärk men trots allt bättre än förväntat. Ikväll blir de film kväll me bästa Åsa å Brage!!

Hela gänget!


Jag va glad!


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 16 maj 2011

BVC å dagis besök!




Vi har varit på BVC idag. Mila väger nu 9200 gram och är 74 cm lång. Min stora tjej :) Efter BVC besöket gick vi för att hälsa på dagiset Mila ska gå på. Å ja blev alldeles kär!! De e ett underbart litet mysigt dagis. Ett vanligt hus som dom gjort om till ett barnhus. Fick ett jätte gott intryck å tror verkligen att de kommer att bli toppen bra! Så nu känner sig ja lite mer redo kanske. Kommer kännas konstigt att Mila ska vara borta från oss hela dagar men ja är helt övertygad om att hon kommer att trivas bra!

Nu sover gumman en stund å ja väntar på att bästa Hanna ska komma hit på kaffe!

Måste bara få skälla lite på er som inte gick och röstade igår!! Fy skäms!! Vill ni ha en diktatur eller hur tänker ni? Bra hur som att de gick bättre för sossarna igen, börjar tro lite på medmänskligheten igen!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 15 maj 2011

Snabba 30 dagar

I fredags var sista dagen på utmaningen. Är riktigt nöjd över mitt resultat. Bilder säger verkligen mer än tusen ord! De blev minus 5,5 cm i midjan och ner 2,5 kg. Gick ner för mycket men de får jag äta upp mig nu :) ska nu köras tungt med få repetitioner för att bygga muskler. Har njutit av att inte träna å äta vad jag vill denna helg. Vi har varit hos Kalles mormor fredag till lördag. Kom hem igen sent igår kväll å idag har vi bara myst. Vi har varit å köpt kläder åt Mila å tittat på eurovision. Så skoj att shoppa till Mila! Hitta skor, baddräkt, badpool, jeans, linnen å en body med KISS på.

Snart ska vi iväg å rösta. Se till alla nu att gå och rösta!! De e ens skyldighet å viktigt!! Annars får man inte tycka å tänka en massa sen för då blir ja arg.

Ikväll blir de mys framför tv me min älskade make :D Plus att vi ska äta god mat!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 9 maj 2011

Dagis!!

Mila fick dagisplats på de privata som ligge granne med oss :D så glad!! Då slipper vi flytta på henne efter ett tag utan hon är på rätt från start! 29 aug ska in skolningen börja. Pirrigt värre! Så på andra sidan av stenmuren ska Mila spendera sina dagar medans mamma å pappa jobbar!

Idag har ja tränat igen å de kändes gott igen. Ikväll blir de till att svulla nu då! Ska njuta av varenda tugga!

Mila å ja har varit en sväng på öppna förskola. I hentorp med Lina å tjejerna också å Mila älskade det! Haha hon e rolig nu. Nopp nu ska ja tvätta av sulkyn vi köpte häromdagen! Ute i solen!! :D


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 8 maj 2011

Svulla

Japp då va denna helg redan över. Har hunnit med en massa tycker ja. Ikväll har vi myst med Åsa å Brage med grill å film. Såg en skräckis ja inte ens kommer ihåg va den hette å de va ingen höjdare.

Har mått kass igår eftermiddag å idag på eftermiddagen. Alldeles skakig å svag i kroppen. Tog med andra ord ett break från träningen idag å kör på imorgon igen istället. Sen ska ja äta ett dunder mål med precis vad ja vill imorgon (pizza, paj, bulle m,m) för att fylla på energin inför sista dagarna på utmaningen. Känns sjukt konstigt att för första gången i ens liv verkligen äta skit mat för att man har fått order om det och behöver det! Tror de blir pizza å blåbärs paj men vi får se imorgon. Annars ska ja öka upp med ytterligare protein å kolhydrater de sista dagarna, får inte gå ner i vikt! :) Känns hur som bra med allt å är stolt över att vi fixat detta så bra!

Imorgon på förmiddagen ska ja å Mila till öppna förskolan i hentorp me lina å tjejerna. Tror Mila kommer att älska det!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Brygghusvägen,Skövde,Sverige

fredag 6 maj 2011

Äntligen!!

Nu har jag äntligen kört mitt första pass på denna underbara crosstrainer! De va helt sjukt skönt att köra på den. Stabil å känns nästan som de på gymmen =D

Nu ska vi snart iväg å grilla hos Patrik å Frida. Sen e de full rulle hela helgen me jobb, kaffe me Åsa å Brage å fyra års kalas för Maya!

torsdag 5 maj 2011

P3

satte ord på vad ja gått och funderat på. Är det rätt att USA bara går in och avrättar nån? De verkar som att de inte var i självförsvar nu utan en ren avrättning. Jag är inte för dödsstraff och då kan ja nånstans inte heller tycka detta är okej vem det en va de sköt. Ja menar att jag att inte vara emot dödstraff och sen gå och tycka att det finns undantag. Att vissa brott ska dömas till döden för i såna fall är jag ju för dödsstraff. Jag tror Bin Ladin hade lidit betydligt mer inlåst bakom galler än vad han gör när han nu är död. För mig blir döden en frihet för honom. Jaja alla tänker vi olika kring detta men vem avgör när det är okej att avrätta nån och inte ifall ingen rättegång eller nåt alls behövs... Hm han kanske inte ens e död?! Jaja nog funderat kring detta nu!

Idag kommer den nya crosstrainern!! Jippi för den är såååå efterlängtad just nu =D Så nu har jag kört de sista passet på den gamla precis. Nu ska ja gå ner och göra jordgubbs kesella glass till att festa på i eftermiddag.

tisdag 3 maj 2011

Krypa

Snart så kryper Mila! Hon övar å övar nu men välter efter ett par steg haha ser för rolig ut. Blir toppen att hon lär sig det nu när de bara är tio dagar kvar på utmaningen för då vet ja ju att ja får motion efteråt med =D Idag har jag mät å vägt mig, fota gör vi ikväll när Kalle är hemma. Jag har totalt gått ner 1,5 kg och har minskat hela 4 cm i midjan! Wow! Syns verkligen att magen blivit plattare å jag älskar det! Så nu är det bara att ge järnet de sista tio dagarna men de ska inte bli några problem då den nya crosstrainern anländer i veckan troligen. Gott!

Nu kaffe sen träning!

måndag 2 maj 2011

Glädje över döden...

För mig blir det så märkligt att idag ska vi fira för att USA tagit ihjäl nån... Jo måhända att personen låg bakom en massa terrorattacker men har vi rätt att fira hans död ändå. Jag är nog för godhjärtad då för jag vill inte fira att nån är död vad denne person än gjort. Säger absolut inte att denne man var en god man men varför ska ja sjunka tills han nivå? Jag kommer inte sörja hans bortgång men absolut inte heller fira den...

Helgen svepte förbi snabbt då ja jobbade. Kommer att jobb nästa helg med men då får vi mer pengar till Sweden Rock! Jopp nu har vi bestämt oss att vi ska åka å som de ser ut nu blir de bara ja å älskade Kalle. Hur skoj å mys som helst ska de bli!! =D