torsdag 27 mars 2008

Massor att göra!!







Jaha då har man äntligen fått lite tid till att sätta sig lite. Senaste veckorna har ja haft sååååå mycket skoj in planerat =) Trysil var kanon! Bra väder o en massa snö. Två meter! Har aldrig sett så mycket snö. Va skoj att få lära känna Kalles familj lite mer oxå. Nu dröjer det ett helt år innan man får stå på brädan igen, men ja kommer leva länge på Trysil resan.

Sen va de kalas för mig. Festen blev kanon trots att många i vanlig ordning avbokade. Men de va runt 60 personer ändå så de va mycket folk o mycket gin blev de hihi Va kanon skoj att min älskade syster o Jonny va me! De enda som egentligen inte var bra var hur vissa beter sig. En trist incident hände på kalaset o ja undrar ibland varför folk lägger sin nivå på 3 år! Men men ja fattade de ju inte under kvällen utan dagen efter så de förstörde ju inte festen.

Sen på i måndags var vi o kikade på DOWN! JJJiiiiiaaaaa. Satan så bra de va! Phil e såååå underbar hihi Slitit att jobba dagen efter men ja överlevde även denna dagen.

Nu händer det en massa annat: För ja ska flytta till skövde igen! Känns blandat men ja kommer närmare Kalle =) Men såååå mycket de e att göra me en flytt vill ja lova. Har hunnit en del i veckan men får ta resten nästa vecka.

Banden ska ja fortsätta me. Ja tycker de så skoj o de funkar att åka till borås nån gång i veckan. Jämför ja me nu så blir de ändå mindre resande än nu. Repade idag me pojkarna. Går helt klart framåt o nästa vecka ska vi spela in. Har dock inte hittat nåt bandnamn än.

Inga kommentarer: