torsdag 25 mars 2010

Ultraljud!


Idag var det den dagen vi väntat på. Var riktigt nervös för att det skulle vara två där inne men det är en liten krabat. Allt såg fint ut vad de kunde se. Skönt! En egendomligt stor känsla att se sitt barn för första gången! Är den lyckligaste just nu =) Beräkningen stämde nästan exakt och datum flyttades endast en dag till den 27 augusti.

Nu nästa mission att skaffa en barnvagn man vill ha... mmmm svårt!

måndag 22 mars 2010

Vänskap

Jag kan ibland fundera på vad vänskap innebär. Innebär det att ha samma åsikter och tankar om saker? Innebär det att alltid stötta varandra? Innebär det att alltid finnas där i vått och torrt? Eller är det bara en person att fördriva tiden med? Ibland ställs vänskapen på sin spets. Det finns vissa människor i mitt liv som alltid kommer att vara i mitt hjärta. Vi behöver inte prata på flera månader men ändå så betyder de otroligt mycket för mig. Vi kan ha meningsskillnader i olika situationer och tankar men ändå så berör den människan mig inombords. Ibland får man bara helt enkelt dra ett streck över vissa saker och fokusera på det som är nu. Det har jag bestämt mig för att göra alltid för de som är mina riktiga vänner!

Vill bara efter detta djupa hihi berätta att jag nu kan känna Pyret röra på sig =) En underbar känsla!! På torsdag är det ultraljud. Lite nervös men så jag längtar.

onsdag 10 mars 2010

Magisteruppsats!

Det är vad jag spenderar all min tid med just nu. Denna veckan har jag studievecka så jag pluggar så de bränner i fingrarna. Sen börjar det jobbiga med jobb och plugg...suck. Men hur som är detta det sista nu och vi kommer vara klara med uppsatsen i maj =) Tänk positivt!

Ni alla som läser min blogg antar jag vid det här laget vet om att vi ska få tillskott i vår familj. Ankomsten i nuläget är beräknat till den 28 aug. Känns overkligt stort! Kan nog inte beskriva det med ord! Går inte längre att dölja då jag allt börjar få en liten kula hihi mys!

måndag 8 mars 2010

Thailand!

Då var vi hemma igen! Vi har haft det helt underbart. Har varit riktigt skönt att bara släppa alla måsten och bara njuta. Vi ändrade vår resa lite dock, vi stannade på Koh Tao istället för att åka till Phuket och PhiPhi. Så vi landade i Bangkok och flög därifrån till Koh Samui. Sen var vi där i några dagar och sen vidare till Koh Pangan. Där spenderade vi nästan en vecka innan det bar av till lilla Koh Tao. På Koh Tao fann jag mitt paradis så vi blev kvar där i nästan 2 veckor. Vi bara slappade, solade, badade, fick massage och åt god mat. Vi åkte sedan tillbaka till Koh Samui för att gå på en festival: Re-earth. Där spelade bland annat Shara Hotnights och Timbuktu. Var en upplevelse att få se det i Thailand. Sen åkte vi tillbaka till Bangkok och shoppade loss i några dagar. Bodde i en skyskrapa. Vi var på bio två gånger. Det tuffaste var att kika på Avatar i IMAX 3 D.

Lite otur har vi allt haft med då jag fick dra en visdomstand. Men tro det eller ej det gick bra trots min tandläkarskräck! Tandläkaren var som Tony Irwing fast sju resor värre och sen kunde han knappt någon engelska. Men efter många men och om löste det sig och tanden togs bort och ingen infektion blev det. Jaja jag lägger ut lite bilder istället =)