fredag 31 december 2010

År 2010



Detta året har för mig varit toppen! Tänk att ja har fått denna lilla underbara varelse i mitt liv. Att mitt liv skulle förändras så som de gjorde när man blir förälder kunde ja aldrig drömma om. Men förändringen är positiv. Måhända att man inte kan vara med på alla fester å allt som sker men det Mila ger är tio gånger bättre, om inte mer! Innan vi fick Mila hade vi en bild av hur det skulle bli men ja ser att den bilden var en helt annan. Det är en total omställning av ens liv men tänk så mycket bättre mitt liv är nu! Allt har sin tid å det är skönt att de olika faserna i ens liv kommer å går. Jag var lycklig innan, hade kanon skoj med vänner å festande MEN mitt liv nu är absolut inte mindre skoj!

Är dunder trött då lillan var vaken länge mitt i natten... Hon skriker inte eller så men ligger å grejar i sin säng å då kan ja inte sova. Plus att man får springa å sätta i tutten hela tiden. Kanske ingen toppen start inför kvällen men men de får gå. Lär va total död imorgon haha.

GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA VÄNNER!! <3

onsdag 29 december 2010

Rökfri ett helt år!

Igår var de exakt ett år sen ja insåg att ja var gravid. Denna dag fimpade ja även min sista ciggarett. Konstigt nog har ja inte upplevt nåt större röksug. Känner endast av det när ja dricker å de tillfällena är ju väldigt sällan nu. Nyår förra året spenderades med en stor husfest här hemma hos oss å ja sprang runt å lurade alla att ja drack vin haha. I år blir de hemma hos Maria å Mårten å en massa bebisar, eller ja tre stycken plus en 4 åring! Ska bli skoj skoj! Känns som ja nästan tog hela ditt inlägg Linn men ja har funderat på detta med =)

Idag ska vi in till stan å inhandla lite kläder åt Mila. Hon växer så snabbt så snabbt! Tror barnåren bara kommer att rusa förbi om de ska gå så här fort!

måndag 27 december 2010

Maya

Milas nya favorit leksak är dockan Maya som hon fick av oss i julklapp! Så söt när hon pratar med henne :)

Då var de över...

Tycker att de är ganska skönt att julen är över nu...bara en middag kvar idag å sen tänker ja inte äta mer middagar me släkt förrän på nyår å då är de me vänner =) Skönt! Vi har fått en massa bra julklappar till lilla Mila. Är riktigt nöjd! Bland annat en pulka så nu ska här ut i snön.

Har varit tokförkyld i ett par dagar nu. Hoppas de e bra till imorgon för nu vill ja träna imorgon!

tisdag 21 december 2010

Jaha

då var de dags för lite halsont igen... suck! Jag har verkligen inte tid (kan tänka mig precis som övriga Sverige) att vara sjuk nu innan jul. Jag har inte ens ordnat klart alla julklappar och börjar känna mig smått stressad över detta. Jaja ingen ide att gnälla bara att göra som min kära make sa igår å han har alldeles rätt!

Mila har kommit på att de är roligt att gapa å vråla nu haha hon tror nog hon pratar men de låter HÖGT! Haha hon är så söt. Trodde aldrig ja skulle kunna älska nån så mycket men de gör ja! =)

Idag ska vi koka lite dillkött å kanske åka en sväng till Oliver å kika på hans nya möbler i hans rum. Detta får de bli om ja inte är för dålig och om inte vi portas då andra inte vill bli sjuka nu.

Å Mila har äntligen fått sin kusin Molly nu =) Grattis bror å Sara!! Längtar tills vi får träffa de lilla underverket!!

torsdag 16 december 2010

BVC å snöstorm

Usch vilket busväder de e ute. Idag stannar vi inne. Vi har dock redan varit ute en sväng då vi va på BVC för vaccination, mätning å vägning. Pluttan väger nu 6600 g å är hela 64,9 cm lång! Att hon äter purer å gröt gör tydligen susen för vikten :) Vaccinationen gick bra men ja gillar de verkligen inte... Pluttan får ju ont å då skär de i mammas hjärta. Hoppas att hon inte får allt för många biverkningar nu.

Som sagt Mila äter på bra. Har provat massa olika smaker nu å verkar gilla det! Nu ska vi våga oss på lite fisk å kött med bara. Mila utvecklas fort nu. Har precis lärt sig sitta i sin stol å greja me leksak samtidigt! De ni! <3

Annars händer de inte så mycket för mig. Ja tränar å myser me Mila mest. Fick ett skojigt samtal förra veckan så nu får vi se hur hösten ser ut :) Nopps ska göra lite mer barnmat nu å sen blir de nog slapp resten av dagen!

torsdag 9 december 2010

Kalle vann denna sömnrond!

Denna veckan har Mila varit omöjlig att få att sova på kvällarna! Hon har somnat en stund men sedan vaknat igen å de har varit stört omöjligt att få henne att somna om innan kl 23. Men idag när ja kom hemifrån träningen vid 20:30 hade Kalle lyckats få henne att somna om en andra gång redan :) skönt! Så ikväll har ja knappt vetat va ja ska pyssla me för ja är inte van vid att ha armarna fria längre på kvällstid.

Annars händer här inte så mycket utan allt har sin lilla gång. Har tränat mina tre pass å hunnit städa här så slipper vi de i helgen. Helgen är helt bokad me idolmys, middag, utförsäljning på inflight å jul på Liseberg.

Skickat från min iPhone

måndag 6 december 2010

Sovmorgon

Idag tar visst lilla Mila en lång sovmorgon. Hon har endast vaknat för att äta å somnar därefter om igen. Så då passar ja på att blogga lite. Helgen som var har varit toppen! Börjar så smått vänja mig vid håret nu, är riktigt nöjd!

I lördags hade vi bara familje mys här på kvällen. Var underbart skönt då de var ett tag sen vi bara va hemma å slappade. Sen i söndags lyckades ja få gjort en massa saker här hemma. Ja städade, frös in mat till Mila, fick upp jul gardinerna i köket å så gjorde vi hemma lagade hamburgare! Mums! Sen kom Åsa å Brage på film mys.

Idag har vi inget alls inbokat. Blir nog en promenad sen å sen ska ja träna ikväll. Hanna lycka till på "nya" jobbet idag å Sara knip lite till haha.

Skickat från min iPhone

lördag 4 december 2010

Brunt å lite rött

Håret blev brunt med röda inslag i efter första omgången hos frissan. Nästa tid är den 5 feb. Till sommaren kommer ja va blond! Gött! Känns konstigt men de ska bli sjukt skoj att se utvecklingen varannan månad nu! Kommer att kosta en del men de e de värt. Å ja ska inte färga mitt hår hemma nåt mer sen... Nu ska vi bada me Mila!

Lördag

När man vaknar upp med denna lilla söta tjejen kan man ju inte bli annat än glad! Mycket händer med Mila nu. Mila mumsar fortfarande i sig banangröt å har nu även accepterat potatis/palsternack purén. Att rulla runt övas de på å likaså att kunna hantera de små händerna man upptäckt. En riktig liten pratkvarn är hon med å emellanåt kommer de verkligen små tjut haha.

Zally ska va hos oss till imorgon då mamma å pappa är i Gbg. Så ikväll blir de bara till att vara hemma å mysa. Har redan tränat mina tre ggr denna veckan så ja kan vara hemma med gott samvete.

Idag händer de stora för mig, jag ska avfärga å klippa mitt hår! Hjälp! Jag har haft svart å rött så länge att ja inte vet nåt annat... Ska bli spännande att se hur detta blir. Kommande färg beror lite på hur bra avfärgningen svarar på mitt hår. Kanske att ja bjuder på en liten bild här sen!