fredag 25 februari 2011

Vemdalen å lite sitta!

Mila har under veckan medans vi andra ihärdigt åkt bräda å skidor lärt sig sitta å säga Dadada :D Mila tycker de är så skoj att sitta!! Hihi sötproppen skratta så att hon tappa balansen.

Veckan har varit toppen bra!! Strålande som å kallt. Ja personligen gillar hellre rejält kallt än plusgrader då backarna å åkning blir så mycket bättre i kallt väder. Imorgon åker vi hem igen. Sjukt snabbt har denna veckan förflutit. Vi åker hem imorgon kväll/natt som vi gjorde upp för att det blir bäst för Mila att sova de sju timmarna som resan tar. Upp gick toppen så nu hoppas vi på de samma hem. Men först ska ja njuta av kvällen å en hel förmiddag till i backen på brädan <3

torsdag 17 februari 2011

Trötters tös!

Mila har varit hur trött som helst sista dygnet. Detta kortet är tagit efter babysimmet (som för övrigt Mila endast orkade Vara med på i 10 min). Idag har hon sovit hela tre timmar sammanlagt på dagen! Händer aldrig annars! Nopp dags å börja med maten för snart är älskade Kalle hemma!

Funderingar

Idag är en dag när mitt huvud klurar på en del funderingar... Grrr gillar INTE att fundera för mycket. Jaja snart har säkert huvudet klurat färdigt på det å då kan nästa grej intas.

Idag kommer Lina å tjejerna! Mys <3 Annars kommer detta att få bli en lugn dag då min förkylning inte riktigt släppt ännu. Eller ja lugn å lugn, Zally kommer på besök så lite rajtan blir de allt! Har inte nåt mer alls att skriva idag så nu loggar ja ut. Hej hej!

onsdag 16 februari 2011

Berg å dalbana kan man säga

Igår tog jag äntligen till mig Hannas super kur mot förkylning: Svälj en vitlök (som skurits i delar givetvis) med C-vitamin brus och ta sedan en whiskey innan sänggående. Jag hoppade whiskeyn då jag bara inte kan dricka det utan att kräkas men hur som mådde ja betydligt bättre idag! Från att har mått helt pyton med feber å skit till att vakna och bara känna sig lite förkyld. Skönt! Idag blir en vilodag till men imorgon hoppar jag på spinningen igen. Håller på att laddar för fullt inför min guru Olga Rönnbergs 12 veckors program med kost och träning som hon kommer att lägga ut/starta på sin blogg den 1 mars. Olga ger mig verkligen inspiration! Hon är 5 barns mamma å kan se ut som hon gör så då ska banne mig ja kunna fixa det!

Idag är det dags för babysim igen! Längtar redan då det är såååå mys!

tisdag 15 februari 2011

Sjuk igen



Alla förkylningsbasilusker lär älska mig i år. Var riktigt trött igår kväll och ställde in träningen och gick och la mig kl 21. Vad händer? Jo jag vaknar imorse helt igen korkad i näsan och riktigt ont i halsen. Det enda positiva idag är väl att Mila sovit hela natten utan att amma. Vaknade endast en gång runt 02 å då räckte det att sätta i nappen så somnade hon om. Fick även lite sovmorgon då Mila somnade om vid 07 efter att varit vaken en timme och sov då ända till 09. Så hon har ju varit snäll vilket är tur för ja mår skit. Har feber nu med =( Hoppas verkligen vi är friska till på söndag när det bär av mot fjällen. Så min träning får avstanna tills basiluskerna slutat busa runt.

Nä nu ska jag roa min dotter så gott ja kan och jag längtar redan nu till Kalle kommer hem och ja bara får lägga mig ner...

måndag 14 februari 2011

Lite dålig....

På att blogga just nu. Har fullt upp men ändå inte känns de som haha. Mila sover fortfarande ganska dåligt på nätterna och jag börjar känna att det tar på krafterna. Stackars Mila själv, ja menar ja kan ju somna små stunder även fast hon är vaken men tänk så lite hon sover då. Hoppas de vänder snart och att de där jädra tänderna kan bryta igenom snart!
Om en vecka är vi i Vemdalen! Så skönt det ska bli att inte behöva ta allt ansvar själv på dagarna för Mila plus att ja får åka bräda!! Jag köpte mig en ny bräda för två år sen men har ju bara åkt en vecka på den då jag förra året fick sitta i stugan för då låg ju Mila i min mage. Tiden går så snabbt. Nu igår ändrade vi vagnen till sittdelen med. Oj min stora tjej! För varje sak man byter till större strolek eller måste justera relaterat till hennes ålder känns de lite sorgligt. Inte att det är minder skoj nu, snarare är hon roligare nu, men denna tiden kommer aldrig tillbaka. Det går ju aldrig att vrida tillbaka tiden och så är det ju med alla saker som händer egentligen.
Idag har jag bokat in hela fettera gänget på spa i lundsbrunn den 19 mars. Vi ska ha en heldag där å sen ska vi inta lite alkholhaltiga drycker på kvällen tillsammans. Ska bli toppen mys då vi ses för sällan nu! Saknar mina tjejor!

Träningen denna veckan har ja tänkt följande:
Måndag: Styrka ben (gymmet) plus promenad.
Tisdag: Activio.
Onsdag: Yoga.
Torsdag: Activio.
Fredag: Mammaexpress.
Lördag: Vila.
Söndag: Vila.
Sen blir det uppehåll en vecka när vi är i fjällen men där tränar man ju ändå varje dag!

lördag 5 februari 2011

Håret...

Har varit hos frisören idag på förmiddagen. Nu börjar man verkligen se en förändring! Haha är koppar färgad i håret nu. Skoj skoj! Vet inte riktigt om ja trivs i denna hårfärgen än så de får vi se. Hur som har ja ju den bara i ca 8 veckor innan nästa omgång är på gång. Blev ingen klippning idag utan den blir om två veckor :)

Har tränat nu medans Mila sov då ja inte träna igår på grund av att vi sovit skit kass mellan torsdag å fredag... Jaja nu är allt på rätt spår igen i alla fall!! Ikväll är de dags för melodifestivalen!! Jippi!!

torsdag 3 februari 2011

Hittad!

Ja hittade Kalles förlovningsring idag :) den har varit borta ett par dagar å de kändes ju riktigt trist men nu så är den på plats igen!! Idag har ja å Mila inte gjort nåt alls. Eller ja, ja har lagat morot till Mila å dammsugit i å för sig. Snart kommer farmor å är barnvakt då ja ska iväg på activio. Kalle jobbar sent ikväll igen. Han har mycket på jobbet just nu plus att han bokat in en massa på helgerna med... Jaja de går ju fort tills denna period är över antar ja.

Måste äta innan spinningen å ja har ingen aning om vad i vanlig ordning. Kanske en sallad?

onsdag 2 februari 2011

Vi e så trötta...

efter babysimmet! Var minst lika mysigt idag å ja fick bada med Mila då Kalle inte kunde komma ifrån jobbet. Men ja får lov å säga att det inte gjorde nåt för ja tyckte det va mys. Nästa vecka ska Mila få dyka för första gången. Spännande! Men då tror ja att Kalle vill bada med henne igen. Så nu ligger stumpan å sover å ja bloggar. Ska nog lägga mig en stund ja med då huvudet inte riktigt är med just nu känner ja.

Ikväll blir de handling å slapp med finaste maken <3