onsdag 26 november 2008

Orlando!

Då har vi lämnat det lilla paradiset Key West igår...kändes lite trist. Helt klart ett ställe vi vill åka tillbaka till! Var underbart!

Nu har vi styrt vår resa till Orlando. Kom fram igår kväll och checkade in på ett hotell vi trodde var okej. Hur som var det billigt men det första som mötte oss var en ödla haha o lilla jag blev livrädd. Idag höll jag på att trampa på honom oxå hihi. Spelar dock inte så stor roll hur hotellet är då vi inte spenderat så mycket tid här ändå. Har varit på Universal Park idag! Var SÅ roligt! Åkte mycket roliga saker men det bästa var nog Simpsons The Ride =) Helt otoliga effekter på alla saker vi åkt. Tänk en bergbana fast inne i ett stort hus uppbyggt som Mumien filmerna?? Kan inte bli bättre! Imorgon hade vi tänkt att gå på Disney World men vi har beslutat oss att spara detta tills vi har barn, så istället får det bli The Island Adventure ( Universals andra park). Ska bli såååå skoj!

Tittade på en bio idag me, Bolt. En mysig liten film. Nu e vi helt slut och ska snart sova. Det tar på krafterna med alla dessa intryck! Bara imorgon kvar sen börjar resan uppåt i landet igen. Planet går hem på lördag kväll och det är tydligen snö på uppåt. Vi tajmade in USA när det råkade bli som kallast på flera år haha men o andra sidan fryser man inte direkt i Florida! Saknar er alla och det ska bli skönt att komma hemn till er och till RIKTIG mat!

3 kommentarer:

Hanna sa...

vad bra =) ja här är det -5 å massa snö.. usch! jag saknar dig super mycket med! men snart är du här igen!!!! ps. motörhead spelar på sweden rock i år!! =)

Ameyo sa...

Kram kram! det kan hända att snön är borta när ni kommer hem;-)

Här stannar den inte länge o de har lovat 10 plusgrader igen:-(

Anonym sa...

ja men kom hem nu då!!!!!