lördag 29 november 2008

Flygplatser...

Så tråkigt det är att spendera tid på flygplatser!! Nu har vi suttit här i några timmar och några till blir det...Sen vet jag ju vad som komma skall. Får ju alltid ruggigt ont i mina öron vid landning. Lång resa hem med så det dröjer innan vi är hemma. Först typ 8 timmar på planet från Washington DC och sen byte av plan i Amsterdam och då ytterligare 1 1/2 timme flygning. Jaja vi måste ju ta oss hem hihi Semestern har varit kanon bra!!! Så nöjd med allt!! Så nu när vi kommer hem blir det till att planera för nästa resa. Troligen Thailand =)

Nopps nu vill ja hem till min säng och mina underbara vänner!!

fredag 28 november 2008

Lite bilder!







Nu så har vi åkt till North Carolina och har bara 3 timmar bilresa till flygplatsen kvar. Så imorgon kan vi ta det lugnt för planet går ju inte förrän på lördag kväll. Imorgon hoppas jag på att hitta mig ett par bra jeans =) Lägger ut lite bilder. Inte i nån kronologisk ordning och endast fram till vi kom till Fort Lauderdale!

torsdag 27 november 2008

Island Adventure

Då har vi varit på Universal andra park idag. Mycket roligt var det allt! Åkte en massa men det tuffaste var allt två roller coaster som åkte brevid varandra =) Sen kikade vi på bio igen. Nu e vi såååå trötta och imorgon börjar bilandet upp till Washington DC igen...suck. Lång bilfärd. E på ett bättre motell igen...ingen ödla här inte.

Nopps nu ska ja mysa me bambi och sen SOVA! Massa Love!

onsdag 26 november 2008

Orlando!

Då har vi lämnat det lilla paradiset Key West igår...kändes lite trist. Helt klart ett ställe vi vill åka tillbaka till! Var underbart!

Nu har vi styrt vår resa till Orlando. Kom fram igår kväll och checkade in på ett hotell vi trodde var okej. Hur som var det billigt men det första som mötte oss var en ödla haha o lilla jag blev livrädd. Idag höll jag på att trampa på honom oxå hihi. Spelar dock inte så stor roll hur hotellet är då vi inte spenderat så mycket tid här ändå. Har varit på Universal Park idag! Var SÅ roligt! Åkte mycket roliga saker men det bästa var nog Simpsons The Ride =) Helt otoliga effekter på alla saker vi åkt. Tänk en bergbana fast inne i ett stort hus uppbyggt som Mumien filmerna?? Kan inte bli bättre! Imorgon hade vi tänkt att gå på Disney World men vi har beslutat oss att spara detta tills vi har barn, så istället får det bli The Island Adventure ( Universals andra park). Ska bli såååå skoj!

Tittade på en bio idag me, Bolt. En mysig liten film. Nu e vi helt slut och ska snart sova. Det tar på krafterna med alla dessa intryck! Bara imorgon kvar sen börjar resan uppåt i landet igen. Planet går hem på lördag kväll och det är tydligen snö på uppåt. Vi tajmade in USA när det råkade bli som kallast på flera år haha men o andra sidan fryser man inte direkt i Florida! Saknar er alla och det ska bli skönt att komma hemn till er och till RIKTIG mat!

lördag 22 november 2008

Key west


Nu har vi varit här i 2 dagar o vi älskar det. Så vackert här! Hela dagarna spenderar vi på stranden. Börjar få lite färg ;-) har varit ute o kikat på kvällarna o de finns massa roliga uteställen! Träffade nån lirare nick som roade oss en hej kväll. Dom har bra shopping oxå! Alla borde åka hit nån gång i livet för de e underbart här! Säger bara karibien is the shit! Massa love

tisdag 18 november 2008

Taco Bell...

Idag har vi legat på stranden hela dagen lång. En massa vackra palmer här och havet är underbart =) Varmt och skönt! Jag är så lycklig just nu!!

Vi åt på Taco Bell idag, FAN så äckligt! Frukosten var inget vidare heller då vi åt på Mac Donalds (Kalles önskemål). Jag fick tvinga i mig den satans "mackan"... Gillar INTE den amerikanska maten!!

Igår var vi på Sawgrass Mills, ett av de största köpcentren man kan tänka sig. Det konstiga var att jag köpte mig endast två par linnen och Kalle ett par mjukisbyxor. Det blev för mycket att titta på haha det trodde jag aldrig att jag skulle påstå om shopping. På kvällen igår åt vi Sushi som var helt underbar och sen spelade vi biljard och drack öl. En trevlig afton och jag spöade Kalle på biljars 4 gånger. Girl Power!!

Imorgon kommer vi att ta oss till Key West. Kommer att åka igenom Miami på vägen vilket jag ser framemot. Lite hälsningar till er där hemma med:

Pari-nu kan du nog skriva tror jag, har ändrat i inställningarna.

Hanna-Du ska se att det löser sig med jobben! När vi kommer hem ska vi dricka massa te o prata vännen!

Totta-Krya på dig gumman!

Torill-Hoppas det går bra att vattna blommorna och att du mår väl.

måndag 17 november 2008

Florida!

Då har vi kommit fram till Fort Lauderdale i Florida. Kom fram vid ca 18 ikväll. Två dagars bilresa tar på krafterna och nu är vi allt lite trötta. Sjukt skoj att se hur klimatet förändrades på vägen hit. Från väldigt bergigt och höst till palmträd och värme. Kalle körde för fort me så vi blev stannade när vi var i West Virgina! Haha ja höll på att kissa på mig när jag insåg att polisen ville att vi skulle köra åt sidan....sen var det precis som på film då de smyger upp längs bilen innan de tittar fram. Som tur var var polismannen snäll och lät det vara då han insåg att vi var turister hihi. Men såååå läbbigt det var! Sen natten som var så tog vi in på ett hotell ut efter vägen och det var såna rum med egna dörrar. Som i skräckfilmerna hoho och mitt i natten var det någon som gick emot vår dörr och då höll jag på att kissa på mig igen!

Saknar min Lela redan men som tur är dröjer det nog inte så länge innan vi ses igen =) I alla fall inte 2 år. Nu ska jag mysa med bambi! Massa Love till er där hemma!

lördag 15 november 2008

Lela


Nu sitter vi här den sista kvällen :-(

fredag 14 november 2008

Tjockisar!

Alla e nästan tjocka i det här landet. Maten bara droppar av fett! Jag e fortfarande helt paff över hur detta fungerar...

Igår var vi och åt hemma hos Curtis föräldrar. Det var precis som jag trodde de skulle vara. Jim (Curtis pappa) var en bullrig herre och Susan (Curtis mamma) var såååå snäll. Maten vi fick var väl sådär men det gick att äta. Pajen efter var däremot kanon god! Kalle fick åka i Jim´s STORA bil och han blev som en 4 åring haha så nu tror han att vi ska skaffa en sådan när vi kommer. Eller inte??

Idag e det sista dagen vi är här innan vi åker vidare till Florida. Känns både bra och dåligt. Kommer att sakna Lela sjukt mycket och nu kommer det ju att dröja innan vi ses igen... Gillar det inte!! Cash kommer att ha blivit så stor nästa gång vi ses me. Samtidigt ska det bli skoj att komma till värmen och få egen tid med älskade bambi. Nu kanske det dröjer innan jag kan blogga igen men jag gör det så fort det går igen! Love!!

torsdag 13 november 2008

Torsdag

Igår åt vi äntligen något hemma lagat här! Spaghetti och köttfärssås på Lelas vi. Så gott och jag har saknat det riktit mycket. Lite besök kom allt igår kväll oxå. Två vänner till Lela och Curtis, de var trevliga men jag blev allt lite blyg hihi Jag blyg?? men jo ser ni jag gillar ju inte att prata engelska så de kan ju vara det.

Just nu sitter vi och spelar guitar hero på hard. Måste lära mig det hihi. Ikväll ska åka till Curtis föräldrar och äta middag. Ska bli spännande och se hur hela amerikaner har det!

onsdag 12 november 2008

Onsdag


Precis vaknat o ligger i sängen o myser. E sjukt tät i min näsa mest hela tiden här. Idag ska vi nog bara slappa men ja skriver sen! Over and out!

Ännu en dag

Tiden bara rusar iväg känns det som...men nu ska ja inte klaga för vi har hela 2 1/2 vecka kvar här ju =) Och om en vecka är vi i värmen i Florida! Ska bli gott. Jag trivs kanon med att vara är hos Lela, så mycket som ska hinnas ikapp. Mycket prat och skratt.

Idag har vi varit inne i Pittsbrugh, southside och kikat. Mycket trevligt och väldigt annorlunda. Jag tyckte det var tufft att kika på alla skyskrapor!! Gick runt och tittade in några butiker här och var. Fikade på ett coolt cafe som var roligt inrett med massa färger. Sen åt vi på Eat´n park. Gott med sallad äntligen. Maten här är såååå FET. Inte konstigt att alla lider av fetma är haha men men. Nu har vi äntligen köpt en massa flaskvatten, vattnet här smakar klor. Usch så äckligt!

Curtis har hyrt guitar heros så nu ska vi allt spela hela kvällen lång.

tisdag 11 november 2008

Gå in och läs!!

http://sirling.blogspot.com/2008/11/rets-nykomling.html

Skoj =)

Tids omställning!

Nu känns det äntligen som att jag börjar komma ikapp med tiden. Har varit sjukt trött de första två dagarna men nu e kl 10:45 PM och jag är fortfarande vaken och pigg =)

Idag har vi suttit och pratat typ hela dagen. Så mycket vi har att prata om som vi inte hunnit med ju. Två år är en lång tid! När Curtis hade jobbat färdigt åkte vi till the mall o kikade. Så otroligt stort det är här. ALLT e bara stort. Jag in handlade mig allt lite underkläder och en tröja. Det är riktigt billigt med kläder här men däremot kostar nästan allt annat samma som hemma. Kanske inte riktigt men nästan. Imorgon ska vi åka in till Pittsburgh och kika på den stora staden här.

Cash kan vara det sötaste världen skådat. Helt underbar och så snäll. Han gnäller typ inte alls. Nopps nu ska vi dricka lite vin och kika film innan det blir sängen.

måndag 10 november 2008

Lela!

Då har vi kommit fram till Lela o familj. Blev en sjukt lång resa.. Blev döv i vanlig ordning av att flyga. Gjorde riktigt ont! Men nu har det släppt o de e ju bra. Så trött jag var igår haha När vi landat i Washington hämtade vi ut hyrbilen =) En riktigt stor och fin bil. Sen åkte vi till Hagerstown och checkade in på hotellet. Tog en dusch och tvingade oss ut för att äta. Var fullt överallt så vi hamnade på ett långtradarfik. Men dom hade sjukt goa hamburgare!! Hanna dom skulle du ätit :P

Idag har vi varit och shoppat lite o nu sitter vi hos Lela. Är så underbart att vara här!! Nästan två år sen vi sågs ju!! Ett spännande land det här. Mycket rednecks har vi sett! Nopps nu ska vi äta lite men kram på er alla!

lördag 8 november 2008

På väg!


Sitter o åter frukost innan vi ska åka. Bra längesen ja flög ju.. Ja ja min älskling får sköta de mesta!

fredag 7 november 2008

Resfebern attackerar!

Nu har den kommit med full kraft haha var evigheter sen jag flög o åkte nånstans långt bort. Ser fram emot resan helt otroligt mycket nu! Om 2 dygn får jag krama på min underbara Lela =)

Vi startar kl 06:30 imorgon. Mellan landar i Amsterdam o sen e vi framme kl 16:00, amerikansk tid, i Washington. Sen kommer vi att sova en natt i Hagerstown. På söndagen bär det av till nån outlet Kalle pratat om. SHOPPA!! Efter detta åker vi till Lela, Cash och Curtan! Nopps nu ska ja packa de sista innan det blir sängen! Ses om 3 veckor alla underbara vänner!!

Kommer att skriva efterhand. Over and out!

torsdag 6 november 2008

Pontus


E på besök. Tittar nu på cars o sen ska vi till stan o möta malin. Äta lite lunch!

Funderingar!

Det var en gång två tjejer som träffades i skolan. De tyckte inte om varandra och detta visade de ganska tydligt. Sen kom det en liten blond älva som lärde känna dem båda två, hon parade till slut ihop dessa två. Då insåg dessa två att de var ju ämnade för att vara vänner. De levde lyckligt i alla sina dagar då!

Hahaha ja e ingen poet men detta sammanfattar lite kring hur jag o Lela träffades. Var hos Lina och gjorde naglarna igår och då kom vi in på hur man ibland måste omvärdera vad man tycker om en annan människa. När jag sedan satt och funderade på detta kom jag på att Lela och jag var ju just såna... Samma med mig och Lina. Tänk om jag inte omvärderat mina tankar och värderingar då hade jag gått miste om två helt underbara vänner! Viktigt att kunna ändra sina åsikter och inte döma ut folk för så mister man mycket på vägen skulle jag tro... Lina tack för pratstunden igår! Tycker såååå mycket om dig!!

Idag ska jag städa, tvätta, plugga, vara barnvakt, luncha med Malin och packa. Får se hur detta går!

tisdag 4 november 2008

Nytt försök!


Testar igen om detta du kan funka.. Måste ju kunna blogga från mobilen när ja e i usa!

Vår video!!

Saker på g!

Plugga, plugga o plugga. Känns som att jag lägger otroligt mycket tid på detta just nu. Men bara 4 dagar kvar nu o sen åker vi jiiiiiaaaaa!!!!!

måndag 3 november 2008

Drömmer...

Nu e det inte långt kvar tills resan blir av. Bara 4 dagar kvar innan vi åker =) Ska bli såååå skoj! Bilden visar hur vi tänkt att åka. Många timmar bil men vi ska allt hinna me lite annat också. Disney world e ett måste! Har fått lite resfeber nu känner jag. Det kändes så overkligt när vi bokade resan men nu börjar drömmen bli sann... Har precis varit och köpt presenter till Familjen Fagerstig. Hoppas dom blir glada!

Förlovningspresent


Denna helt underbara höstblomman fick vi av Kalles mamma i förlovningspresent =) Sen fick jag en massa fina tröjor också! Tackar!

söndag 2 november 2008

Lyckliga Gatan!!

Giget gick bra! Bättre än det förra. Kändes kanon och de var riktigt skoj! Hahaha va Gatans Lag killarna blev överaskade av att vi körde Skalle Spräckt! Var ingen som visste det mer än Päff och det blev såååå bra. Tack alla som var där!!! 300 personer så de va slutsålt. Nu ser jag fram emot nästa gig den 10 januari i Göteborg på Henriksberg!