söndag 25 juli 2010

Dagarna

Tiden här på neonatal flyter på sakta men säkert. Igår drog vår lilla Mila ut sin sond själv och då hon ammat bra under natten belutades det att vi skulle försöka amma istället. Hon har skött det bra och hade endast gått ner 25 gram tills idag. Vi ska försöka ytterligare ett dygn och så får vi se om hon behöver sonden mer. Vi känner att det spelar ingen roll hur det blir då sonden inte känns som något stort problem. Imorgon ska vi avsluta med värme madrassen för att se till på tisdag om hon håller värmen. Om hon gör det kommer vi att få åka hem på tisdag med neo vård i hemmet!! Hur det blir med sonden spelar ingen roll för den kan hon ha hemma också men hon måste kunna hålla värmen utan madrassen. Ska bli kanon skönt när vi väl kommer hem. Har varit på sjukhus i 1 1/2 vecka nu och det börjar bli jobbigt. Men skulle vi behöva vara kvar så är det ju för Milas skull å allt för hennes skull! Vår sköterska tror dock att vi kommer att kunna gå hem på tisdag.

Idag har Mila haft det sista besöket här på neonatal då hennes morbror och Sara vara här. Nu har alla i den närmsta familjen varit här förutom alla barnen. Nu ska vi äta lite innan nästa omgång drar igång. ÄLSKAR MILA <3

1 kommentar:

Nattpyre/Lena Bergsten sa...

Fantastiskt att prata med dig igen. Känns som det var en evighet sedan vi talades vid! :) Nu längtar jag efter er lite mer.. hihi!
Puss