onsdag 25 augusti 2010

Godmorgon!

När man möts av detta underbara varje morgon är varenda timme med skrik å oro som bort blåst! Varenda sömnlös natt försvinner å ersätts av en stor värme i mitt bröst! I natt sov Mila i sin vagga hela natten, eller ja mellan amningstillfällena. Hon åt kl 23:00, 03:00, 06:00 å sen kl 08:00 så ja tycker vi kan sammanfatta denna natt som bra :) Ont i magen hade hon till kl 23 men sen släppte de. De kommer alltid som en bomb å slutar lika tvärt.

6 kommentarer:

emma sa...

Kan ju vara det som kallas "3-månaderskoliken",den hade Molly med! Tarmarna e ju inte riktigt beredda på mat när de kommer till världen utan det tar en stund innan det lugnar sig..
Utspelade sig oftast kvällstid,mellan 18 o 20 eller mellan 20 o 22.
Det är skönt med de nätter som funkar,de tar bort alla dåliga nätter!! ;-)

Sjöstrand sa...

Vi tror nog att de kan vara det. Slapp börja med Niferex dropparna med :) Den läkaren trodde att de var att hennes mage är omogen å att den måste vänja sig. Alla barn har nog ont i magen i någon utsträckning. De jobbiga är när hon har så ont å inget hjälper utan hon bara gallskriker...

Går allt bra för er? Kram

emma sa...

Så bra att hon slapp Niferexen,fy F*N för det som vuxen ens!
Här hemma börjar det nog nalkas tänder,dreglar som om man startat vattenkranen och så är maken sjuk,sjuk,sjuk....Så det är mest i sakta mak allt sker,sista semesterveckan för Pärry så det gör väl egentligen inget alls!:-)

Då hoppas vi dessa 3 månader går snabbt för er! Nu i efterhand så kan jag säga att dom gjorde det för oss..;-)

Sjöstrand sa...

Hoppas han kryar på sig då. Inte skoj att vara sjuk. Japp ja hoppas att tiden bara rusar iväg :) man känner sig smått isolerad, efter kl 19 vågar vi inte e oss ut på nåt då magknipet attackerar sen.
Molly börjar bli stor tjej :) hon är så söt!!

Sjöstrand sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jessica Flöjt sa...

Åhh din lilla prinsessa är ljuuvlig!