tisdag 27 april 2010

Pyret busar!

Pyret far runt som värsta karate kid därinne emellanåt =) Underbart mysig känsla! Jag har haft små ont i mitt bäcken nu, men jag får skylla mig själv. Jag fattar inte riktigt att jag inte kan bära lika tungt länge eller att jag inte klarar av att städa hela huset själv just nu. Jag är ju så jädra dum bara för jag kan ju aldrig sluta halvvägs utan vill ju alltid göra färdigt saker. Jaja jag måste lära mig det!

Idag har jag varit på information om Fysisk aktivitet på recept (FaR). Mer motion år folket säger jag! Tänk så mycket positiva effekter det ger att röra på sig lite. Jag ska verkligen fortsätta att träna varannan dag fram tills jag inte orkar mer. Tror även att gravida mår bättre om de rör på sig. Men idag är min vilodag så jag ska duscha varmt å länge å sen krypa upp med en bok i soffan.

söndag 25 april 2010

Unga mödrar


Jag har verkligen fastnat för denna serie. Haha trodde ja aldrig å innan jag blev gravid så tyckte ja att det var dåligt. Men men saker förändras med en graviditet har jag insett. Idag har jag städat huset å sen skulle ja egentligen ha fikat med flickorna på stan men jag känner mig kass. Antingen är jag graviditetstrött eller så börjar ja bli sjuk.... Ska bara ligga på soffan fram till det är dags att gå å lägga sig. Hoppas verkligen att ja mår bättre imorgon än idag annars får ja bli hemma från jobbet. Vill inte vara det för jag hatar att vara sjuk!

lördag 24 april 2010

Hurra hurra hurra hurra!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det brors 30 års dag!! Så om en liten stund ska vi på kalas. Ska bli mysigt i vårsolen.

tisdag 20 april 2010

V. 21 + 4.

Växer å växer =)

måndag 19 april 2010

Trötter

Jag gillar när solen skiner men samtidigt får jag dåligt samvete de dagar jag inte orkar ut då. Idag är en sådan dag. Allmänt less på saker... Jag känner mig lite slutkörd. Vill hinna så mycket men hinner inte med. Har varit ett par intensiva veckor nu. Nu måste det vända!

Pyret lever rövare varje kväll =) Det är underbart mysigt att känna hur den lilla varelsen rör sig. Allt känns fortfarande sjukt spännande. Magen växer å växer. Ny bild kommer i veckan.

Imorgon är sista dagen med uppsatsen innan den ska in för bedömning av examinatorn. Skönt! Har endast några få moment kvar för att få min examen nu.

lördag 17 april 2010

Noomi!

Älskade Noomi är på besök. Gud så ja saknar henne! Fattar det varje gång jag har henne. Igår kväll myste vi med Åsa å Brage. Blidde två filmer å ett kilo godis haha jag ska bara köpa lite godis existerar inte för mig just nu. Ja har givetvis inte ens ätit upp hälften i vanlig ordning.

Idag ska jag få träffa Hanna en sväng! Jippi! Var längesen nu vännen. Gillar inte när de blir så. Vissa människor behöver ja ha i mitt liv ofta å du är en av dem Hanna!! Sen ska vi allt fixa lite i vår trägård idag med. Vi väljer den dagen de inte är nån sol :P

tisdag 13 april 2010

Ibland måste vi människor göra svåra val för att det i slutändan ska bli bra. Varje dag jobbar jag på att se till att ha människor runt mig som gör mig glad. Jag ska inte tillåta att någon suger energi utav mig utan att känna att jag får något tillbaka. Att stå och försöka hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Jag har insett mer och mer saker ju mer jag funderat på vissa saker. Det enda jag vet är att jag bara kan välja för mig själv, jag kommer inte att förändra nån annan. Jag måste se efter mig själv i första rum. Å snart givetvis Pyrets =)

Nog med djupa funderingar. Idag är det uppsats dag... jag är så omotiverad just nu! Men det är inte allt för långt bort nu. Försöker tänka på det!

lördag 10 april 2010

Tapetsera

Idag kommer hela dagen spenderas med att tapetsera om i Pyrets kommande rum. Vi ska ha en Zebra fondvägg och vita tapeter på de övriga väggarna. Jag lägger ut kort sen!

Mmmmm sen har Brage lovat att komma med hembakta bullar idag med!! =)

onsdag 7 april 2010

Barnvagnar!


Ja den matchen vill ja inte ge mig in i igen! Att det ska vara så svårt att få tag på en barnvagn för en lång man och en medellång kvinna. Vi har stångat våra huvuden blodiga med detta, att hitta den perfekta vagnen. Vi hade minsann bestämt oss för att vi skulle inte ha en trehjulig vagn och absolut ingen Teutonia. Haha nu blev det precis det. Denna vagn är inte för tung (jobbigt att lyfta en vagn i och ur en bil misstänker ja), kan köras i terräng och är smidig inne i stan. Ja nu hoppas jag att den är så bra som vi hoppas på. Så nu är den beställd och ska bara hämtas dagarna innan Pyret tittar ut. Känns underbart skönt!

Inte allt för mycket kvar på uppsatsen att göra heller. Idag blev vi kanon glada då vi fick massa beröm av vår handledare. Allt känns riktigt bra nu!

V 19 + 6

Efter att Lela beordrat mig att lägga ut en bild så kommer en här. Börjar allt bli en liten kula nu =)