tisdag 1 mars 2011

Hemm igen å tusen saker att stå i!

Denna vecka är fullspäckad. Kalle fyller 40 år på onsdag så på fredag blir det födelsedagskalas å sen på lördag är den planerade 100 årsfestens dag! Ska bli riktigt skoj att komma ut å svänga sina lurviga. Mila ska vara hos mamma så att ja kan släppa henne helt ett dygn hihi annars är risken stor att ja struntar i att festa då ja vill vara med henne. Så nu på lördag ska de bli åka av på ritkigt för första gången på 1 1/2 år nästan. Tänk så ens liv förändrats! Innan kunde ja festa till det minst en gång i veckan ju.

Idag har vi vart på banken. Mila skötte sig exemplariskt. Så nu har vi fixat med boräntorna och börjat spara åt Mila. Vi hann att äta en liten lunch med kalle innan vi åkte hem igen med. Tyvärr missade vi babyleken idag då men imorgon blir de babysim igen :D På fredag är även min första arbetsdag sedan i maj 2010. Spännande! Jag ska sedan jobba varje fredag i mars. Kommer hålla HLR-utbildning dock så ja är inte på avdelningen ännu. Saknar allt mitt jobb!

Vemdalen var helt toppen bra! Massa mys med Kalles familj å att få åka bräda är bland det bästa. Kom ihåg hur man åkte trots uppehållet som blev förra året. Mila skötte sig toppen både dit resan å hem. Är ju 58 mil men Mila sov nästan hela resan (ca 7 timmar). Vi åkte ju på kvällen för hennes skull. Nopp nu ska ja slå in en av Kalles 40 års presenter!!

Inga kommentarer: