fredag 30 januari 2009

Tröttheten kryper på mig...

Så här känner ja mig idag...Urk! Hatar att vara så trött. Inte ens Kaffet fick mig att vakna till. Blir ju inte bättre av att det är jobb hela helgen som gäller heller.

Ibland förstår inte killar och tjejer sig på varandra. Igår hamnade ja o Kalle i en sådan diskussion. Känns inte alls bra dagen efter då. Kalle verkade vara små sur imorse me. Men det fattar jag inte för man måste väl kunna ha olika syner på saker? Jaja nu fick ja ett sms för en stund sedan där det stod att han släppt det. Älskar honom så otroligt mycket!!

Bröllopsbestyren har börjat bli klara känns det som. Eller ja i alla fall allt de vi kan göra nu =) Totta och Hanna verkar ha stenkoll på festen också vilket känns så skönt. Gott med såna som det händer lite för och man vet att man kan lita på!

Repade i onsdags och det hände jätte mycket då. Vi har 5 st nya låtar på gång! Gott! Så nu har vi sagt att vi endast kan ta en spelning till innan Rassle så att vi kan släppa det nya fram i juni. Ska bli spännande och se om folk tycker vi utvecklas något!

Inga kommentarer: