tisdag 28 september 2010

Ensamma...

Ni är Kalle i Japan å de känns inte alls skoj. Saknar honom redan massor!! Tror visserligen att tid ifrån varandra gör att man uppskattar varandra mer men tycker de skulle räckt med nån natt.

Igår på morgon gick vårt larm i garaget utan anledning två gånger. Detta händer givetvis när Kalle inte e hemma. Ja är mörkrädd sen innan å är nu livrädd att de ska gå på natten. Som tur var så var kl halv åtta på morgonen. Ja har inte kunnat se nåt konstigt därute så ja antar att de är något djur som utlöst det. Så igår kväll kom pappa å kikade med å så satte vi ut två musfällor. Inget har hamnat i dem än i alla fall.

Ikväll kommer Torill å hjälper mig med Mila en stund. Likaså imorgon å sen får mamma backa upp resten av tiden. Om Mila inte var så kvälls grinig hade ja klarat mig själv men de tar på krafterna att ha henne 24 h om dygnet själv. Skönt att man har så bra människor runt omkring en som stöttar upp :) Ni alla är guldvärda!!

Mila lyckades vända på sig från mage till rygg igår för första gången. Stora tjejen!! Annars har ja gått å fått ont i min hals igen. Var ju inte många dagar sedan ja var sjuk ju...

Inga kommentarer: