torsdag 30 september 2010

Saknar

Idag har Mila varit SÅ gnällig. Vi har haft tre skit nätter nu med. Två av nätterna har Mila vaknat kl 03 å tyckt att de är dumt att somna om igen å en av nätterna gick de där jädra larmet i garaget igen kl 04 på natten. Kunde inte somna om efter det... Så idag är ingen bra dag :( jag saknar Kalle å är allmänt less på skiten. Tror att min lilla goding känner av detta å blir då extra klängig å gnällig. Ja försöker tänka positivt å att Kalle är hemma om tre dygn nu. Sen blir ju säkert tjejträffen på lördag mysig med plus att Hanna ska sova här då.

Igår var larmgubben här å fixade med larmet så nu hoppas vi att de inte utlöses utan anledning igen. Ikväll ska ja å mamma åka å hämta en stol som ja ska köpa till Mila. Sen ska ja äta räkor med mamma å pappa. Skönt att ha dem såna här dagar. Nopp nu grinar lillan igen så ja får väl försöka roa henne så gott de går.

Vill tacka Åsa för den fina blombuketten, Lela för Max maten å Sara för fikat :) ni är underbara <3 Utan mina vänner skulle ja inte fixa allt!!

2 kommentarer:

Lela sa...

det e för att vi älskar dig!!!

Hanna sa...

å snart hinner vi ses lite!! <3