onsdag 1 september 2010

Sista behandlingen!!

Japp idag blev den sista å ja får äta mjölkprodukter från å med idag. Om Mila inte reagerar på tre dagar så är de inte mjölkprotein som är bekymret. Sen om allt gått bra kan ja äta en tomat på lördag å ett äpple på söndag. Om hon reagerar på frukt å grönsaker kommer det att märkas efter 4 -6 timmar. På måndag ska vi höras på telefon gör att stämma av. Känns underbart skönt!

Vi hade en viss oro att de kan komma tillbaka men enligt Marianne kommer de inte det utan de som kan hända är att Mila får magknip om ja ätit nåt som hennes mage inte tål. Men de märker vi ju å då får ja bara låta bli att äta det medans ja ammar. Däremot ska ja inte äta: broccoli, kål, bönor, linser, lök, vitlök å soja. Dessa brukar inte funka medans man ammar. De enda jobbiga med de är att ja inte äta choklad å dricka obegränsat med kaffe men om ja jämför de med att Mila ska ha ont så är de inget bekymer alls! Tack Marianne!! Du har gett oss en betydligt bättre spädbarns tid än vi vågat hoppas på!! Å de bästa av allt är att Mila inte har ont :)

Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

Sara sa...

Åh va skönt!!! Förstår att det är jobbigt med chokladen men också att det absolut är värt att avstå om lillan får må bra! Nu kan ni snart verkligen njuta och få kvällsmysa som är bland det bästa med bebisar!! =) Kram

Hanna sa...

så skönt att höra! <3