söndag 26 september 2010

Morgonmys!!

Den bästa stunden med Mila är alltid på morgonen. Då kan hon bara ligga å mysa med oss :) Mitt hjärta värker lite varje gång ja tittar på henne! Tänk att man kan älska nån så mycket!!

Sista dagarna har vi varit förkylda här. Så denna veckan har vi försökt ta de så lugnt som möjligt. Blev ingen babymassage i onsdags för detta så nu längtar ja tills onsdag å nästa gång de dags. I tisdags var ja å Mila i fristad hos Totta å Päff. Vi åt en mysig lunch som Päff kasta ihop. Sen var sötaste Liv å Bengen förbi å sa hej :) skoj att ses!! Var typ två år sen ja å Bengen sågs å nu satt vi där som mammor. De hade man aldrig kunnat trott för några år sedan.

Helgen har spenderats med sista grillningen hos mamma å pappa i fredags å igår var bror, Sara å Maya här å åt. Blev kanon mysiga kvällar båda två! Mila har haft hyfsade kvällar å inte varit riktigt lika gnällig. Sen har hon tre hela nätter nu ätit vid 22:30, 03:30 å 06:30!! Med andra ord har hon klarat sig med ett mål mat på natten vilket är sjukt skönt.

I natt åker Kalle till Japan i en hel vecka... Hur ska detta gå?! Känns väldigt konstigt att vi ska klara oss själva här. Men som tur är har ja många som kan hjälpa mig, Mila gillar ju inte att ligga själv å är ganska klängig så annars kan ja inte duscha på en vecka. Nopp nu ska ja mysa med min underbara lilla familj!!

3 kommentarer:

madde sa...

mina ungar har sett mig både duscha å skita sittandes i babysitter ;-)

Sjöstrand sa...

Jo då de hade Mila me fått bara hon ville sitta i den. Hon gillar den inte riktigt! Vet inte hur ja ska kunna lära henne det haha

madde sa...

vi hade ett jätterolit babygym vi köpt på BR, d älskade dom båda 2.. ett blev till å mä utslitet hehe.. satte dom bara i sittern å så gymmet framför