onsdag 7 september 2011

Att ta bussen!

Ja har en make som vägrar åka buss å ja blir tokig på honom!! Idag resulterade detta i att ja å Mila kom försent till babysimmet å att ja å maken blev rejält ovänner. Hoppas att han får sig en tankeställare nu bara. Jag har absolut inget emot att åka buss, tycker till å med att de kan vara avkopplande. Kommer att få åka en del buss bu när ja jobbar i stan.

Annars har dagen varit grejt. Prova min TRX å ja älskar den!! Vilken smart träningspryl!! Så den kommer de köras med ett tag nu. Mila har kunnat gå alla dagar på dagis trots lite snor. Har inte haft feber å inget allmän påverkad så då får hon gå å de har gått toppen. Igår kröp hon in till de andra barnen innan ja ens fått av henne ytterkläderna haha. Sötproppen! Imorgon ska ja träna, baka äpplepaj å städa lite medans Mila är med dagis på utflykt :D På fredag bär de av till gamla jobbet med nycklar å äpplepaj. Sen på måndag smäller det!! Nya jobbets första dag!! Ska bli spännande.

En trött Mila efter babysimmet, vilket hon för övrigt är så glad i att hon skrattar nästan hela halvtimmen hihi.



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Ameyo sa...

TRX- Vart köpte du? Dyr? Vilka tillbehör behöver man?

Sjöstrand sa...

Köpte min på tradera. Fick ge 560 kr plus frakt! Om man ska köpa dom via vanlig handel kostar en TrX pro närmare 1800 kr tror ja... Lite olika va som finns i kiten. Jag har military varianten men den är inte nån skillnad på mot TRX pro. Man behöver inte köpa till nåt om man köper ett kit. Möjligen om man vill ha den i taket för då får man köpa till en sån "krok" för att kunna hänga upp den :) Är toppen träning!! Kiten kan skilja sig i vilka övningar man får med men de kan man lika gärna se på nätet!!