fredag 29 april 2011

Crosstrainer!

Letandet har börjat. Fick ju en av Åsa å Brage när ja fyllde år men nu när de är utmaning kör jag ju 20min om dagen så den börjar redan bli lite vinglig. Skulle önska mig en liten bättre med så Kalle kan använda den också. Men de e så svårt att välja ju!

Har samma problem med min telefon. Den 10 maj löper bindningstiden ut. Jag tror att ja ska låsa upp telefonen för 350 kr å sen sänka abonnemanget till 499 kr Maxi surf på Tele2. Då får jag under tiden ställa mitt nuvarande abonnemang på tre till de billigaste vilket är 49 kr i mån, tre mån uppsägningstid e det. Sen e det en start avgift på tele2 med på 99 kr. Hur som blir det billigare med ca 200 kr i mån på tele2. Var inne på att byta telefon med men den jag har funkar ju bra så de känns onödigt. Men att stå och betala 699 kr på tre utan att telefon ingår är ju dumt. Hm mycket beslutsångest idag!

torsdag 28 april 2011

Torsdag

Solen skiner utanför idag igen =) Så underbart lättare allt går bara solen tittar fram. Har precis kört dagens träning. Nu passerar vi halvlek idag!! Wow så snabbt tiden går!! Vissa dagar har de varit skit jobbigt att träna å vissa bara går de på rutin nu haha. Idag var de ur skoj igen. Gött! Annars händer de inte mycket alls här idag. Kalle kommer inte hem på lunchen så ja å lillan får klara oss själva. Blir nog en tur för att gunga då detta blivit hennes största favorit just nu.

I helgen ska jag jobba igen... får lite ångest redan MEN ja måste tänka på pengarna det ger plus att kommer ja väl bara dit är de helt okej. Nu ska ja käka lite keso me päron. Mums! Sen givetvis en kopp kaffe på det!

onsdag 27 april 2011

Kaffe

E livets goda dryck. Älskar de!! Dricker ofta på tok för mycket dock haha efter en 7 koppar börjar magen balla ur åbmagkatarr kommer som ett brev på posten. Inväntar faktiskt ett paket på posten, vi har nämligen köpt mc kläder åt mej :) vi hittade skinn kläder för 900 kr av nån i Piteå! Hoppas nu bara att de passar. De e hur svårt som helst att hitta begagnande kläder till mej då de verkar dom att alla tjejer som åker hoj har strl 40 å uppåt. Vi ska allt ta en tur snart med Åsa å Brage igen! Längtar tills ja har min egna hoj!!!

Träningen är avklarad för idag. Ja å Mila ska in till stan å handla mat å in på hälsokosten en sväng i eftermiddag. Annars står inget mer på schemat idag! Skönt!

Tack bästa super å mega för trevligt sällskap igår :D

tisdag 26 april 2011

Komma på sig själv...

med att vara en surskalle å otrevlig är mindre roande. De sista dagarna har ja varit smår sur mest hela tiden. Fattade inte först varför men sen gjorde mensen entre så gåtan e löst. Kalle stackarn får utstå en del då så från å med idag ska ja vara extra snäll i ett par dagar som kompensation :D

Mila har börjat vakna tidigt på morgnarna men somnar sen oftast om igen. Så nu susar hon gott. Jag ska dricka en kopp kaffe och sen måste ja motivera mig till att träna då jag är hur omotiverad som helst just nu... Mila får vakna först då hon övar på sina färdigheter när jag tränar. Krypa är det heta nu haha hon står på alla fyra å gungar så jag tror hon knäckt den nöten inom en vecka.

lördag 23 april 2011

Dag 10

Har anlänt på utmaningen. Har gått ner ett kg och minskat 2 cm i midjan. Sen jag drog igång med bikini utmaningen den 3/4 har jag minskat 3 cm i midjan :D gött att de händer saker. Nu kör vi på i 10 dagar till innan nästa vägning å mätning äger rum. Kom å tänka på för exakt ett år sen när ja satt här med magen i vädret å var i dålig kondition kan man säga haha. Tänk så mycket de hänt på ett år både med kropp å med mitt liv.

Påsken har spenderats i hemmets vrå i lugn å ro. Riktigt gott! Två hojturer har de blivit å ikväll blir de grill å bad med mamma å pappa. Mår så bra just nu! Är alldeles tillfreds inombords. Härlig känsla!! Vädret vi fått är ju helt underbart de med. Idag ska vi fixa i trägårn lite med. Mila älskar att få vara ute i det fria så de kommer bli en fin dag på många vis tror ja. Imorgon blir de dop för Tira! Ska bli skoj att träffa Lina å Harry. Nopp nu ska ja bara vara en stund tills Kalle kommer hem från gymmet!

onsdag 20 april 2011

Valet är gjort!

Så ja har grunnat på detta men nu har jag bestämt mig. Jag kommer att vara på Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i 3 mån i höst. Jag har fått tjänsteledigt i 3 månader om ja sedan önskar bli kvar kommer det att bli en fast tjänst till mig. Jag måste testa detta då jag aldrig kommer att släppa tanken annars. Kommer hålla på och vela om ett år igen och jag vill inte ha det så. Det som känns tufft är att det känns som jag sviker Carita min nuvarande chef. Jag trivs ju verkligen med mitt arbete jag har nu men jag kanske faktiskt kommer att trivas i Skövde med. Ja måste testa detta för min och min familjs skull! Jag kommer att slippa att pendla vilket ger mig extra tid varje dag! Nu ska jag bara njuta av min sista tid som mammaledig innan det nya drar igång :D

tisdag 19 april 2011

Tisdag

Dagarna bara rusar förbi känns de som. Vi är redan inne på dag 6 av utmaningen! Det flyter på bra och nu känner ja mig piggare än på länge. Träningen är skoj och maten är god. Kalle börjar till och med sakta men säkert tycka det är okej. Vi planerar en del inför påskens mat nu men det ska gå bra. Vi får se till det vi faktiskt FÅR äta och inte till det vi inte får. Jag har dock bara än så länge kört passet en gång inne på gymmet och har sedan kört resten hemma. Det är svårt att motivera sig att åka in dit då jag har crosstrainer och vikter hemma. Är skönt att få träningen gjord på förmiddagen så att man får kvällarna över till annat.

Imorgon måste jag ha gjort de svåra valet jag står inför...Vet inte hur ja vill ha den ännu så de kommer få bli att bara välja ändå. Berättar här så snart jag vet hur de blir.

Ska snart äta lite lunch innan vi ska in till stan och köpa dop present till lilla Tira och lite annat smått å gott till oss själva.

söndag 17 april 2011

Två små tänder har gjort entré!

Nu har busan äntligen fått två små tänder ner till. Tror hennes dålig sömn berott på detta för nu sista natten sov hon bättre igen. Hoppas de håller i sig! Allt går i en himla fart just nu. Rullar överallt hon vill komma till. Min söta tjej har fått coola brillor, solhatt å en keps inför sommaren nu med :)

I helgen har jag jobbat och de gick riktigt bra. Var helt okej att göra det trots att ja inte gillar att jobba helg, men nu visste ja ju att de bara är några helger och att det ger extra pengar i kassan här.

Utmaningen flyter på. Träningsprogrammet börjar sitta och kosten likaså. Vi var bra griniga här i ca två dagar men nu har det vändt. En himla massa keso å kesella äts de här i alla fall. Vi har upptäckt att maten går att göra helt okej den med, man får liksom se till de man får äta. Tror jag kommer vara kanon bra på att veta vad saker innehåller efter detta vilket jag tror är positivt! Vi får se de kanske kommer lite efter å före bilder här sen :D Nopp nu ska ja läsa ut min braiga bok som ja bara har pyttelite kvar på å den e så spännande!!

tisdag 12 april 2011

Val..

Vissa val kan vara svåra i livet... suck om ja bara visste hur ja ville ha det. Kommer meddela vad de gäller så snart ja själv vet hur ja ska ha de.

måndag 11 april 2011

Utmaningen!


Jag och Kalle har hoppat på en utmaning från gymmet. Den drar igång på fredag den 15 april och innefattar träning samt kostupplägg från de som håller i utmaningen. Inget socker eller alkhol på 30 dagar plus att vi ska träna dagligen. Ska bli skoj att se vad som kan hända med ens kropp. Jag får ju dock modifiera träningsprogrammet lite grann då ja inte tänker göra situps eller crunches (stavas det så?) =) Jag följer allt min Olga hur som! Skoj att vi båda ska köra de då det blir betydligt lättare med kosten samt att vi kan peppa varandra. Dessa 30 dagar får höra till min 12 veckor som redan pågått en vecka. Förra veckan funkade träningen trots att jag arbetade. Skönt att se att de går att få ihop!


Annars händer de massor med Mila nu. Hon är sin egen lilla individ och det är så mys att se hur hon är som person! I lördags var vi och badade på upplevelsebadet och Mila badade i två hela timmar. Gnällde inte en enda gång utan bara njöt. Sötaste kusin Oliver och mormor var med också. Var en skön dag! Har grillat två ggr denna helg plus att vi har ätit färska jordgubbar så nu är sommren på intåg på allvar.


Idag har jag redan tränat mitt KB mammaexpress pass plus kört mina hundra swings och plankorna så nu blir det till att vara ute i solen resten av dagen!

söndag 3 april 2011

Happ happ

här går det undan! Imorgon är redan den veckan jag ska jobba hela veckan. Så fort allt går tycker jag. Helgen har spenderats i hemmets lugna vrå och vi har mest myst. Vi har badat i spabadet och tittat tv typ. Snart kommer bror med familj på besök. Kladdkaka ska de bjudas på. Mums! Sen på tisdag drar mina 12 veckors utamning igång! Beach 2011 here i come!! =D Ska bli spännande att se vad som kommer hända med mina små muskler.

fredag 1 april 2011

Snart dum blond!!

Har varit å slingat håret! Den nya frisören ja går till var toppen bra å verkar vara en mysig människa! Gött!! Nu är håret nästan blondt med lite röda inslag i bara :)
Den 23 maj är de dags igen å då är ja nog banne mig blond sen!