måndag 31 oktober 2011

Förvånad!

Ibland blir man bevisad motsatsen mot vad man tror. Härom veckan satt jag och tittade igenom olika telefonbolag för att hitta det billigaste abonnemanget till min Iphone 4s som jag tänkt beställa. Jag valde tele2 då jag jämförde tele2 och telenor och kom fram till att tele2 blev billigast för mig. MEN idag skulle jag ringa och kontrollera med Tele2 igen så att de hämtar mitt nummer från Tre så snart jag har sagt upp det nästa vecka och då visar det sig att de har makulerat allt då de inte kunnat flytta abonnemanget på stört! Idioter! Jag sa ju till dom att jag har bindningstid kvar på Tre tills den 10/11. Så då blev jag så arg att jag absolut INTE ville teckna ett nytt avtal med dom. Tre var jag också arg på då jag stått i telefon kö hur länge som helst för att ens komma i kontakt med dom plus att deras abonnemang blir dyrare för mig hur som. Så då tänkte jag att jag ska minnsann kolla upp vad Telia tar trots att jag hela tiden trott att dom är dyrast! Titta inte ens upp dom innan jag valde först. MEN dom är billigast!! =D Jag får telefon, 1000 fria sms/mms, 1000 fria samtalsminuter och 5 GB surf för 449 kr. Sen är det en pott kvar på 299 kr så öppningsavgiften 99 öre på samtal går in i det plus att skulle jag använda telefonen mer så har jag pengar där ju. Sen som kryddan på moset får jag spotify i tolv månader! Så jag hade fått betala ca 570 kr på tele2 för telefon plus spotify och nu landar jag på 449 kr för allt plus att jag får mer surf och en pott som säkerhet i botten! Så nu är jag glad! På torsdag gör jag slut med Tre och flyttar telia. Tack Tele2 för att ni klanta till allt för nu slapp jag er haha. Jag är motbevisad av Telia och det känns toppen!!

lördag 29 oktober 2011

Vinterutmaning!

Då har jag planerat färdigt inför kommande 12 veckor!! Första sex veckorna kommer träningen se ut så här:
Mån: Styrka ÖK
Tis: HIIT pass (intervaller på crosstrainern 20 sek arbete och 40 sek vila x 12 min)
Ons: Styrka NK
Tors: Yoga
Fre: Mammaexpress pass
Lör: vila
Sön: vila

Utöver detta ska jag försöka komma ut på så många promenader som möjligt. Målet är minst 4 ggr per vecka 30 min. Kosten ska skötas förutom 3 fria mål i veckan :D Foto ska tas imorgon å sen efter 6 veckor å sen när de e slut.

Målet: Är att få tydligare muskeldefinition. Att orka 20 st armhävningar i TRX å att få bättre kondition. Jag kommer att använda mej av min pulsklocka för att mäta att den blir bättre!

Å nu är jag så ladda å längtar tills måndag när jag drar igång!! Haha ja e nog lite knäpp som sitter en lördag kväll å drömmer om hur min kropp ska formas! :D men den bjuder jag på! Nu kör jag!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 27 oktober 2011

Mina dagar

Så här ser mina dagar här ut. Imorgon är det sista dagen å som ja längtar att komma hem nu!! Ska pussa på Mila å Kalle till tusen :D


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 25 oktober 2011

Värnamo

Nu sitter jag på hotellrummet i värnamo. Andra dagen på DBT utbildningen har passerat. Utbildningen är toppen bra!! Lär mig kanon mycket!! Maten är lyxig och sängen på hotellet skön MEN så jag saknar Mila... Imorgon är hälften gjort i alla fall så de sista dagarna kommer säkert att gå snabbt. Kalle hade fått vabba idag med då Mila var hängig. Typiskt när jag är borta med. Jaja han reder upp det bra.

Har lyckats träna både igår å idag. Tog en promenad på en timme med. En ny utbildning med Olga är igång igen med. Jag tänker att jag kör igång den nästa vecka och mest ser till att hålla huvudet över vattenytan både träningsmässigt och matmässigt denna veckan. Min förra utmaning som slutade förra veckan gick bra och jag uppnådde mina mål. Så nu ska jag klura ut nya bra mål! Vill allt forma om kroppen lite till =D Nä nu ska jag lägga mig i sängen å titta på desperate housewives! Go natt alla fina <3

fredag 21 oktober 2011

Idol å vin




Denna bild säger allt för hur bra ja har denna kväll :D


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 20 oktober 2011

Yoga




Har kört ett härligt pass yoga på 30 min på morgonen. Underbart att sträcka igenom kroppen :D Sitter nu i soffan å tittar på True blood med stor kopp kaffe. Mys! Mila laddar batterierna inför eftermiddagen som ska spenderas med gamla goda vänner plus barn. Underbar dag att vara ledig på!! En promenad får de allt bli så snart vi kommit hem med för jag vill ju inte missa de underbara höstvädret vi har idag <3

Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 19 oktober 2011

Jag vann!!




Jag tror att jag vann mot förkylningen denna gång!! Detta tror jag är tack vare denna lilla nyfunna vän. Skönt!! Kände igår kväll att jag hade lite små ont i halsen. Natten var inget vidare men nu känner jag mig fullt bra igen. Så imorgon blir det träning igen. Helt otroligt att jag lider de dagarna jag inte får träna haha. Tycker det är skit att inte få träna å klättrar på väggarna då.

Denna dag har spenderats med Babysim med älskade Mila. Hon dyker hela tiden och tycker de är så roligt! Är helt klart värt varenda krona för att få se henne så glad :D

Sen har jag allt vart lite husmor med. Jag har städat hela huset plus bakat en nyttig äpplekaka. Nu blir det en Irene Huss film med hjärtat!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 18 oktober 2011

Gamla goda vänner!

Vilken dag! Massa att hinna med på jobbet men det e precis så ja vill ha det :D Sen hem i regnet å hämta älskade Mila för att sen laga mat, träna å tvätta lite. Nu ligger stumpan i sängen å ja har brödbak i ugnen. Tända ljus står på bordet å snart hoppas jag på att hjärtat tänder brasan <3 Nu är jag å Mila lediga i två dagar tillsammans. Skönt! Vi ska mysa massor har jag tänkt för sen nästa vecka är ja ju inte hemma...

På torsdag ska ja å Mila åka till Lela å Anneli ska även komma dit med lilla Clara. Tänk då mycket vi tre har gjort ihop! Ja å Lela ses ju å pratas ganska mycket men Anneli är det sämre med. Tråkigt! Men de e klart Anneli bor ju i Malmö å de blir lite svårare då. Men nu ska det bli underbart skoj att ses!!



Mila älskar att ta på sig diadem just nu haha hon är så söt för hon speglar sig och visar verkligen upp sig när hon får på sig det :D

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 16 oktober 2011

Svisch!!

Vad snabbt tiden går, svisch så va denna helgen slut! Har varit en toppen bra helg med bra väder å häng med familjen. Idag har jag tränat, handlat å sen vart å fikat med Ilja, Danijela å deras lilla Mila. Det skiljer bara en dag på våra små Milor :D skoj att flickorna heter samma haha.

Nu sitter vi framför en tänd brasa. Är så mysigt!!




Imorgon är det jobbdags igen å jag ska träna innan tänkte jag. Nästa vecka ska ja på DBT utbildningen i Värnamo så då får de bli en yoga vecka :D Går ju lätt ta med yoga dvd å köra på hotell rummet!! Trivs verkligen med träningen! Har aldrig tidigare i mitt liv verkligen känt att jag inte kan vara utan träning! Blir knäpp om ja inte får träna haha å detta har ju hållet i sig i ett år nu. Nä nu ska ja avnjuta en kopp grönt te framför brasan!!

Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 15 oktober 2011

Mys frukost!!

Jag älskar lördag morgnar!! Denna morgon vaknade jag till Milas underbara röst <3 Kalle åkte iväg för att hjälpa min bror med att ta upp hans segelbåt idag. Jag å Mila har avnjutit en lång å mysig frukost. De blev hemmagjort fröknäckebröd å kesella plättar med jordgubbar å turkisk yoghurt. Till detta massa kaffe. Gott!! Nu myser vi i soffan framför programmet en andra chans. Är toppen att få se in i dessa människors öden. Tycker det är stort att dela med sig av detta svåra de gått igenom.

Helgen blir lugn då Mila har haft feber till å från i ett par dagar. Stackarn! Men just nu är hon feber fri å leker på golvet.

Veckorna bara rusar förbi. Barsen vecka till å sen ska jag på DBT utbildning vilket innebär en hel vecka utan Mila å Kalle... Jag försöker tänka positivt å på att jag får bo på hotell en vecka plus att ja kommer att få sova hela nätter. Nu mer kaffe å mys med Mila!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 10 oktober 2011

Idag när vi kom hem...

Kom Mila äntligen gåendes till oss :D Mina stora tjej har börjat gå!! Hon är helt underbart söt när hon gör de med haha. Vi har väntat å väntat då redan för en månad sen tog sina första steg men idag på dagis hade hon bara börjat gå omkring. När vi kom hem visade Mila stolt upp hur hon gick för oss! Em stor dag idag!!

Tyvärr har jag ont i mitt öra å jag misstänker de e öroninflammation på g... :(


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 4 oktober 2011

Kass...

På att uppdatera här just nu. Fullt upp me annat. Men de e la bra egentligen! Har hänt massa skoj de sista bland annat repade vi med Fettera i lördags!! Var över året sen sist men de gick okej ändå. Så skoj att repa å hänga med tjejerna!! Spabad, Singstar å Go dricka blev de efter repet.

Mila är mest på topp nu. Skrattar å busar en massa haha. Jobbet flyter på bra å likaså träningen. Har lyckats träna 5-6 pass i veckan trots jobb. Gott!! Nä nu ska ja kika på bästaste serien: Desperate housewives :D


- Posted using BlogPress from my iPhone