lördag 28 januari 2012

En himla massa äventyr!!

Japp denna helgen är full av aktion! Igår var vi hemma hos Åsa å Brage å kikade på the voice. För mila blev de massa bus med hampus å Filippa och de största av allt SMAKA på chokladpudding! Gumman bara lyste av att få samma som alla andra. Eller ja jag höll mig till min fitness tårta. Bränner alla fria måltider ikväll med råge kan ja tro.

Idag har vi spenderat förmiddagen på äventyrsbadet med Åsa å Brage Me barnen. Mila har haft dunder skoj och hon älskar verkligen att bada. Filippa å hampus är så fina med henne :D Gumman somna i stolen när vi bytte om så hon är så trött nu. Sitter å sover i sin bilstol medans grabbarna är å fixar inflyttningspresent åt Bboy å Sherin. För ikväll ska vi på party! Ska bli riktigt kul och för en gångs skull känns de helt okej att lämna bort Mila. Var längesedan nu så de får vara okej. Behöver få vara med bara vänner ikväll! Blir nog en del vin kan ja tro. Men först ska jag hem å köra ett styrkepass, rygg å biceps står på schemat!

De bästa är att städ och handling avklarades igår så nu har vi bara slapp på schemat imorgon söndag vilket ja misstänker kan behövas hihi. Trevlig helg på er alla!!



Inga kommentarer: