söndag 29 januari 2012

Monster muffins

Dessa fina muffins bjöds de på igår, klart ja var tvungen att äta några :D Tack för en toppen fest Bboy å Sherin!! Å tack alla andra med, de var riktigt skoj!!


´Veckan som gått

Den har träningsmässigt och matmässigt flutit på bra tycker ja!

Måndag: Rygg, biceps och mage. 30 min PW (powerwalk).
Tisdag: Stretch P90X.
Onsdag: Intervaller på Crossen. Magcirkel. PW 30 min.
Torsdag: Bröst, axlar, triceps och mage. PW 30 min.
Fredag: Ben, rumpa och mage. Tabata intervaller på crossen.
Lördag: Rygg, biceps och mage.
Söndag: PW 40 min.

Matmässigt har jag hållt mig till planen förutom med lördagen som innehöll lite för mycket godsaker MEN det spelar ingen roll =) Nöjd ändå! Jag går ut så sällan så det var det värt. Jag har dock märkt att jag innan har ätit för lite så det är det jag jobbar på nu. Det är svårt att lägga till för det ska ju vara av bra saker med. I veckan kommer Olgas träningsupplägg. Så jag har bara planerat in träning för imorgon och tisdag, kör Perrellis pass för nederdel och överdel sen hoppas jag att jag kör igång med Olgas.

Sammanfattning av veckan är att jag är nöjd!!

lördag 28 januari 2012

En himla massa äventyr!!

Japp denna helgen är full av aktion! Igår var vi hemma hos Åsa å Brage å kikade på the voice. För mila blev de massa bus med hampus å Filippa och de största av allt SMAKA på chokladpudding! Gumman bara lyste av att få samma som alla andra. Eller ja jag höll mig till min fitness tårta. Bränner alla fria måltider ikväll med råge kan ja tro.

Idag har vi spenderat förmiddagen på äventyrsbadet med Åsa å Brage Me barnen. Mila har haft dunder skoj och hon älskar verkligen att bada. Filippa å hampus är så fina med henne :D Gumman somna i stolen när vi bytte om så hon är så trött nu. Sitter å sover i sin bilstol medans grabbarna är å fixar inflyttningspresent åt Bboy å Sherin. För ikväll ska vi på party! Ska bli riktigt kul och för en gångs skull känns de helt okej att lämna bort Mila. Var längesedan nu så de får vara okej. Behöver få vara med bara vänner ikväll! Blir nog en del vin kan ja tro. Men först ska jag hem å köra ett styrkepass, rygg å biceps står på schemat!

De bästa är att städ och handling avklarades igår så nu har vi bara slapp på schemat imorgon söndag vilket ja misstänker kan behövas hihi. Trevlig helg på er alla!!



torsdag 26 januari 2012

Veckan som bara försvann...

Har verkligen ingen aning om hur denna veckan bara försvann? Vad har jag gjort? Hmm får till å med fundera en stund på det. Jag har jobbat, tränat, hängt med Mila å fixat i ordning maten att äta efter olgas matlista. Sen tar det ju tid att regga allt jag äter, vilket jag gör på olgas sida just nu. Jag har insett att det svåra är att få i sig tillräckligt varje dag för mig. Och jag äter MYCKET! Ofta mer än Kalle. Så de är vad jag jobbar på nu. Maten skiljer sig inte så mycket mot innan, lite mer fett å mindre kolhydrater. Jag åt bra innan med helt klart.

Träningen flyter på bra efter sjukan. Inväntar nu med upplägg av Olga som kommer i veckan :D längtar!!

Jo ja just det denna bok läses typ 20 ggr varje dag med. Milas stora favorit just nu. Vad gör pop å Mio nu?!


torsdag 19 januari 2012

Piggelin!

Eller ja är det snart i alla fall. Idag är det mycket bättre! Jag har gått en lugn promenad på 4 km vilket var otroligt skönt. Tror jag ska stretcha lite ikväll med och hoppas på att kunna köra ett lugnt pass med styrka imorgon. Vi får se. Jag mår hur som bättre =D Kosten justeras just nu efter Olga och de går bra. Åt ganska bra men en del finslipning finns att göras. Så nu väger jag allt jag äter för att veta vart jag hamnar i kolhydrater, protein och fett. Massa nya recept fick man ju med så nu tänkte jag beta av dem en efter en!

Mila är små gnällig idag men roar sig just nu i alla fall. Vi har varit ute två vändor idag och det roligaste just nu är att springa omkring och skirka ute haha Glad blir hon av det i alla fall. Ikväll blir det Linas köttgryta på bordet. Mumma! Jag tror nog att vi kan fortsätta med påsen trots Olgas mat, får bara göra om recepten lite grann. Har fixat ny träningsmusik idag med så nu ska jag bli frisk och köra skiten ur mig!! =D

onsdag 18 januari 2012

Men de va då sjutton!!

Blir tokig!! Jag blir ju fan inte bättre utan vaknar med ännu mer halsont och ännu mer snor. Blir knäpp på att bara vara still. Vill ju träna, jobba och leva på som vanligt. Dagen spenderas nerbäddadd i soffan med Walking dead på burken. Men koncentration är sisådär då jag INTE vill ligga här ju!!


Ingen matlista från Olga har dykt upp heller =( Jaja nu får jag sluta klaga och tänka på de bra sakerna i livet jag har. Om en vecka är allt detta glömt!

tisdag 17 januari 2012

Sjukan slår till

och det har den nu och det är det absolut värsta tänkbara senariot för mig. Alla som känner mig vet att jag HATAR att vara still och ta de lugnt. Fick ju halsont i lördags och tänkte att ja tar Echinaforce så går det över. Men nej då det gjorde det inte denna gången. Har blivit sämre och sämre bara och idag sluta jag att ta Echinaforce då jag tänker att låt bacillerna lika gärna slå ut mig nu så skiten blir avklarad. Tvingade mig till jobbet imorse då jag inte hade feber, och har man inte feber ska man jobba. Men på jobbet kände jag vid lunch att jag kan inte koncentrera mig och näsan bara rinner så jag valde att gå hem och bestämde att jag kommer inte imorgon heller. Detta är stor sak för mig och jag behöver verkligen öva på att tillåta mig själv vara sjuk när jag är sjuk. Snälla Kalle kom och hämta mig och körde hem mig så nu ligger jag här i soffan och surar. Inte ens Mila är ju här! Jaja ett av mina nya mål är att jobba på precis det här så nu ska jag vara hemma och ta igen mig tills jag är frisk!

Jag har tittat på hårdrockens historia och duschar varmt. Släppt lite till snor, tror hela hjärnan är på väg ut haha. Hur sjuk jag än är så ligger jag här å längtar tills jag får träna. Vill ju inte ligga här och förslappas. Som tur är så är det fokus på kosten under Pt online än så länge. Kommer få matlista m,m idag =D Så jag får lägga extra koll på kosten framtill träningen kan dras igång igen, förhoppningsvis kan jag träna om kanske 2 dagar...MEN först ska jag bli frisk!! Nu mer kaffe och mer hårdrockens historia innan Mila å Kalle kommer hem.

lördag 14 januari 2012

Min helg!!

Spenderas i husets lugna vrå. Sitter nu efter en riktigt god middag med squashgratäng å myser i soffan med ett glas rött. Trött å sliten så ja laddar mina batterier. Vaknade med halsont så echinaforce hela dagen med. Vi har myst hela dagen, var ute i ca 1 1/2 h i de fina vädret förut. Mila gick å gick haha så söt i sin overall :D

Tror bestämt att de blir gladiatorerna på tv ikväll!!


fredag 13 januari 2012

Vad mat!!

När man börjar skriva ner vad man äter inser man att så mkt mat man äter på en dag haha eller i alla fall jag men de är ju nästan bara okej saker. Ska bli spännande att få feedback av Olga nästa vecka!

Skönt med helg å vi har inget inplanerat. All träning är klar, städ å tvätt klart så då återstår det bara mys :) Så vi ska verkligen njuta av att göra inget! Kvällen har spenderats hos mamma å pappa med god wok och thé voice på burken. En perfekt fredag, kunde inte blivit bättre.

Har vart och inhandlat ett nytt medel för hårbotten. Tror de hjälper, åtminstone sluta det klia omedelbart. Jag har en hemsk hårbotten med massa eksem vid den här årstiden och inget hjälper! Så nu håller vi tummarna att detta var mirakelmetoden mot detta. Bra med att de inte var schampo utan en lotion man tar i hårbotten för då slipper jag att de sliter på håret med. Nä nu ska ja kika på games of thrones å sen sova...

tisdag 10 januari 2012

Dessa små fina blomkålsplättar blev tillsammans med lite rostbiff dagens middag. Mumma!! Dagen har förflutit bra med jobb å träning. Körde intervaller som planerat efter jobbet. Skönt med sovmorgon ibland! Har idag börjat registrera min kost hos Olga. Startar med Pt online idag ju. Så spännande ska denna resa bli. Hoppas på många bra tips och mycket ny inspiration.

måndag 9 januari 2012

Förberedelser

Imorgon drar Pt online med Olga igång på allvar så idag har jag införskaffat mig ett block och två fina pennor. En färg för att dokumentera kosten och en färg för att dokumentera träningen. Är riktigt taggad!  Var även på hälsokost å köpte cacaonibs, fiberhusk och agave sirap (!tror de stavas så). Så nu ska här bakas nyttiga ting igen!

Dagens träning avklarades kl 05:30 enligt planerna. Kör ju på samma upplägg tills jag får upplägg av Olga så det var bröst, triceps och axlar på schemat idag. Skoj med tung styrka!

Ikväll ska jag bara mysa runt i mys brallor å hänga med dottern <3


onsdag 4 januari 2012

Jädra John blund!

Till att vara på mej hela tiden. Är sjukligt trött hela tiden å har vart de det sista. Inte alls skoj! Jaja bara att hänga i så går väl det över. Nu är jag äntligen ledig i 4 dagar. Eller ja ledig å ledig massa saker att stå i men de e i alla fall inte jobb.

Träningen flyter på toppen bra. Har kört på men just nu handlar det om att våga lägga på så jag precis klarar av 8x3. Man lyfter mer än man tror :D skoj när de är åt det hållet haha. Maten funkar å ja sparar mina fria måltider tills i helgen då Torills 60 års kalas äger rum!! Nä nu ska jag göra fotbad å titta på the voice på fyran...

söndag 1 januari 2012

Matbloggen

Här är saffransplättarna på min, Hannas å Lenas matblogg!!

Nyårsdagen!!

Kvällen igår blev toppen mys! Trerättersmiddag med de närmsta å sen bara massa mys. Kalaset för Molly var med mys. Mila höll igång till tio i tolv haha lekte frenetiskt med de oknäckta nötterna så de lät högt för oss andra. Sen kikade hon på Ice age å verkligen gapskrattade åt ekorren med nöten. Har aldrig sett henne skratta så!

Denna dag börjades med lång frukost med saffrans plättar. Mums! Vädret är såååå trist så jag valde att köra på crosstrainern i 30 min istället för promenad. Sen körde jag en cirkel för magen. Skönt! Imorgon drar äntligen styrketräningen igång!! Kommer köra på de upplägget jag innan beskrivit. Taggad till tusen!! Sen ska kosten skötas prickfritt. Som tidigare 3 fria mål i veckan, bra fetter, bra kolhydrater och massa protein. Jag ska försöka utesluta kolhydrater från middag å framåt. Kommer att äta frukost, mellis, lunch, mellis, middag och kvällis. Nu kör vi 2012!!

Denna dag avslutas i soffan med Ice age maraton med Mila. Å tacopaj till middag <3