söndag 25 mars 2012

Planer

Vilken helt fantastisk helg vi haft! I lördags träffade vi äntligen Anna, Daaz å Noel. Korvgrillning blidde det. Massa mys å bus! :D kvällen spenderades hemma på middag hos mamma å pappa. God mat och dryck och Tintin på burken. Mys på hög nivå de med <3

Idag har vi tagit första hojturen. Gött! Nu ska ja planera för att ta mitt egna MC körkort har ja tänkt. Hann allt med en powerwalk och en cykeltur med Mila med. Handlat mat för veckan, ätit våfflor och lasagne. Massa fix i trädgård en med sånt vi var tvungna att göra nu. Helgen har spenderats utomhus nästan hela dagarna and i love it!! <3

Träningen denna veckan har flutit på precis som de ska så nu är de bara å tuta å köra på nästa vecka med!

fredag 23 mars 2012

Underbart!!

Dagen har verkligen varit fantastiskt!! :D Bara softat med Mila. Åkte och inhandla skor, cykelhjälm, matsäcken box och såpbubblor till Mila. Sen hittade ja en jacka på stadium. Har letat länge efter en vind/regn jacka att ha när ja e ute och går eller leker med Mila å idag hade de vissa erbjudanden på stadium då de fyllde 25 år. Hitta en jacka som kostat 799 kr för nu 250 kr! De kallar ja fynd! Var sista svarta jackan i min storlek med :D
Till middag grillade vi hamburgare. Mums! Sen såg jag äntligen att jag kan gå på en KB workshop i Mullsjö!! Har verkligen velat gå en workshop för att tekniken är ur viktig med KB. Vore skoj att komma igång med KB träning! Så tack beatatjata och Betty :D ska bli såååå skoj!!
Mila har testat morfars MC med hihi



Mår gott!!

Så underbart med lediga fredagar! Sitter å njuter i solen medans lillan sover. Idag ska ja bara vara å ta tillvara på min underbara familj <3 Ett hårt styrketränings pass avklarat och rörlighetsträning med. Skönt!!


tisdag 20 mars 2012

Så här hade jag velat se ut imorses men kanske riktigt där än haha. Jag gick upp och yogade imorse trots ännu en strulig natt med lillan. Suck. Hade lugn morgon här med en lång frukost efter den sköna stretchen. MEN när jag väckte lillan blev de smått kaos. Hela sängen ner kissad, vår säng va de givetvis med... Sen ville absolut inte lillan öppna ögonen, bara skrek och knep med ögonen. Detta resulterade i att jag valt att hålle henne hemma. Hon är helt slut och sitter nu och tittar på film. Är riktigt röd i ena ögat, antigen är det ögon infektion eller så är det för att hon är så trött. Vab med andra ord idag så får vi se vart detta landar men pigg är hon inte alls. SÅ vad ska ja hitta på idag då. Jag ska baka två sorters kakor tagna av Bodycomf. Sen ska jag se till att ta lite cardio träning på det. Antingen blir det intervaller eller så blir det powerwalk på 1 h. Får se vad jag är sugen på!

måndag 19 mars 2012

Får man...

Gå och lägga sig klockan 20? Ja e såååå trött. Mila trassla som attan inatt så efter 4 h sömn och en möhippa kvällen innan så är jag riktigt mör. Jobbet flöt på men mer energi än så finns inte idag. Tur att ja tränade imorse så ja slapp tänka på det nu. Imorgon blir de yoga och powerwalk! Nu grönt te å sen sova!!

söndag 18 mars 2012

Shopping, möhippa å lite funderingar!!

Japp då va de redan söndag. Hade en helt fantastisk kväll igår! Lenas möhippa gick av stapeln å de blev riktigt skoj. Jag var lite trög startad men sen så kom ja igång å de riktigt skoj ute. Längesen de va så skoj! Massa underbara vänner träffades <3 å Lena sicken hjälte!! Hon orkade med hela kvällen!

Annars har ja äntligen börjat med min 3 dagars ledighet nu. Kommer vara ledig fredag, lördag å söndag nu. Skönt! I fredags var vi på lager 157 å shoppade. Hittade en del bra saker. Sen i lördags var de middag hos mamma T innan möhippan. Idag mår jag oförskämt bra. Borde vara bakis men inte då :D har startat dagen med en omlett plus grönsaker, low carb bröd, grapefrukt och en stor kopp kaffe. Nu film sen dusch å invänta älskade Mila. Mår riktigt bra i själen idag!!

Träningen har blivit precis enligt planerna i veckan. Jag känner verkligen att de flyter på. Har bestämt att jag ska förlänga med Olga i några månader till. Är toppen nöjd och de är skönt att slippa göra upplägget själv!


söndag 11 mars 2012

Plastburkar och herr magsjuka!

Detta kan sammanfatta söndagen. Kalle fick diarré natten mellan lördag till söndag :( Han har vart kass hela dagen så jag å mila har fått roa oss så gått vi kan. Vi har lyckats bra! Vi har handlat mat, bakat tekakor, gjort hemmagjord musli, lagat fisksoppa, hängt på lekplatsen, tittat på film och hängt med ollie. Så en bra dag ändå!! :D

Har bytt ut alla gamla glassburkar jag haft som matlådor med. Kalle har tjatat länge om de och idag gjorde ja de så nu är de ordning å reda i burkskåpet. Kosta bara 10 kr för olika set med burkar på coop extra så ett kap med!

Har ångest för jobb imorgon men längtar ändå till kl ringer för då blir det nytt upplägg. Fick nytt av Olga förra veckan och imorgon startar det. Tung styrketräning är de som gäller!!
Måndag: styrketräning med 3x6 på alla övningar. Pw 30 min.
Tisdag: yoga och pw 30 min.
Onsdag: styrketräning med 2x15 på alla övningar.
Torsdag: yoga och intervaller på 30 sek maxa och 30 sek vila x 20 min.
Fredag: styrketräning med 3x8 i alla övningar.
Lördag: pw 60 min.
Söndag: vila.

Blir nog bra det här :D detta är planen i alla fall så får vi se om jag kommer få ändra om och göra plan b nån dag!!


lördag 10 mars 2012

Idag är ingen vanlig dag


för idag är Annas födelsedag!! Japp idag fyller jag år. Jag är som ett litet barn: JAG ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR!! Hihi! Dagen har startat perfekt och kommer att fortsätta så. Jag har avnjutit en lång frukost med maken, Mila och fina Ollie som är på besök denna helg med. Sen har jag bakat after eight tårta tillsammans med Ollie. De kommer att bli kanon goda att äta! En promenad på 35 min i vårsolen och en proteinlatte har hunnits avnjutas med. Nu snart dusch och lite fix och sen kommer närmsta familjen hit på lite kalas kl 14. Kvällen kommer att spenderas med fina vänner och melodifestivalen! Kan dagen bli bättre?! Eller ja en grej till för att göra dagen total är att jag ska äta sushi sen med =D HIPP HIPP HURRA!!

tisdag 6 mars 2012

Varför använda sked?!

När man kan äta yoghurt så här :D



Mirakel sker ibland!

Ibland så blir man glatt överraskad, vilket jag blev igår =D Jag trodde att träningspasset skulle vara segt men inte då! Jag kunde lägga på i flera övningar! Så härlig känsla infinner sig när man märker att man blir bättre och starkare. In väntar ett nytt upplägg av Olga nu då jag haft detta i 5 veckor nu. Hoppas på att det kommer under dagen. Morgonen idag startades med ett härligt yoga pass från sidan Yoga för alla. Kunde inte fått en bättre start på dagen. Ja just det givetvis ett par plankor med =D Nu känner jag mig på banan igen!

Idag blir jag hemma med Mila med. Fortfarande är hon lite ur gängorna med magen och maten men vi smittar inte nu i alla fall så ikväll kommer de fina vänner på fika. Imorgon hoppas vi på att allt är som vanligt med jobb och dagis igen. Kalle kommer att ta Mila i eftermiddag så att jag kan åka på min HLR-utbildning så det blir bara Vab halva dagen idag i alla fall. Nu ska jag förbreda Mila för att går ut då vi ska ta en promenad ner till ICA och handla lite smått och gott!

måndag 5 mars 2012

På begäran!

Av fina Lina kommer här en uppdatering av mig :P Här har vi haft herr magsjuka på besök sen i fredags. Usch!! Det hela började i fredags med att mila kräktes å sen har de vart fullt upp. Allt roligt som var inbokat i helgen fick avbokas och isolering blev det. Vabar idag med och nu tror vi att ja å Mila kan återgå till våra arbeten imorgon om vi har tur. Inget konstigt än så länge i alla fall så eftermiddagen och kvällen får utvisa hur det blir! Kalle har klarat dig i alla fall. Tur de!

Träningen flyter på bra och ikväll tänker jag träna försiktigt, ja känner mig ju okej nu. En promenad har allt genomförts innan lunch med. Nu ska ja roa Mila så gott de går på 4 dagen hemma med mamma haha.