tisdag 1 maj 2012

Blir tokig!

På min mobil. Eller ja på appen för att lägga upp på bloggen! Den stängs ner och trasslar hela tiden. Har skrivit flera inlägg och sen funkar det inte att lägga upp det... jaja nu skriver jag på datorn istället. Gårrdagen för fullspäckad med bus och häng med många av de finaste. Började dagen med ett benpass med mina 300 utfall i =D Sen vidare till en naprapat som konstaterade att jag har en nerv i kläm i ena sidan av nacken. Han bände och vred på mig så jag var helt öm sen igår. Ska tillbaka på fredag och fram till dess ska jag inte stretcha nacken och tänka på min hållning. Varför detta uppkommer kunde han inte svara på men de brukar gå att åtgärda med några behandlingar. Så nu var det mysteriet löst. Sen for vi vidare till Torill som bjöd på lunch. Sen hem och fikade vidare med några vänner som jag inte träffat på länge. Mys!

På kvällen kom många fina hit och så grillade vi korv och sen kikade vi brasan nere vid sjön. Mysigt värre!! Idag har jag tränat bröst, triceps och mage imorse. Sen åt vi en härlig frukost i uterummet. Jag har sen plockat här hemma, gjort musli och nu uppdaterar jag här. Sen ska vi upp och titta på backsipporna med mamma å pappa och ta en fika ute i naturen =D Efter detta ville pappa bjuda på grill! Mums! Vilken toppen dag detta blir!!

Veckan som kommer är fullspäckade den med.
Onsdag: Jobb, föräldramöte och massa fix här hemma.
Torsdag: Jobb, arbetsintervju och fix när ja kommer hem.
Fredag: Åter besök naprapaten och after work med jobbet.
Lördag: Kb workshop i mullsjö.
Söndag: Kalas för Maya.
Utöver detta ska givetvis träningen klämmas in. Plus att vi får hojen en av dagarna med så den ska hämtas =D En svart blev det!! Jippi så nu vill jag bara komma igång med det med! Japp veckan är full och sen drar ju nästa vecka igång lika snabbt. Men jag ska allt njuta under tiden med.

Inga kommentarer: